Safe-Tec – ET NYT SAFE-BAR KONCEPT: SAF150VK

Denne nye Safe-Bar løsning henvender sig til til køretøjer som bevæger sig i mere kompliceret terræn. kører du som eksempel med tip trailer på mudrede veje i kuperet terræn er chancen for at køre fast højere. Mange entreprenør køretøjer er udstyret med et centreret bjærgningsøje i fronten, der gør det lettere at fritække og bugsere køretøjet.

Læs også: Endnu en innovation fra Herkules Sikring

Har du en sættevogn og kører ofte med tiptrailer? Denne nye version af Safe-Bar’en sidder permanent monteret på dit køretøj og giver dig en centreret bjærgningsløsning. SAF150VK kan leveres til alle lastbilsproducenter, og giver dig muligheden for at få arbejdet løst effektivt.

LÆS også: Safe-Tec – SPIL LØSNING FOR NK VAND
Safe-Tec A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *