Mød verdens mest bæredygtige virksomhed på HI-messen

På dette års HI-messe fortæller Schneider Electric blandt andet om, hvordan industrien bliver mere bæredygtig, opnår energireduktion samtidig med driftsoptimering, og hvordan din virksomhed kan anvende skalérbare robotløsninger og automatiseringssoftware for øget effektivitet.

HI-messen er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse, der samler den danske og skandinaviske industri til oktober – heriblandt verdens mest bæredygtige virksomhed, Schneider Electric. 

På HI-messen står Schneider Electrics rådgivere og eksperter klar til at tale med dig om netop din business case. Det vil også være muligt at blive inspireret af andre projekter inden for fx optimering af proces- og produktionsanlæg, ligesom du vil kunne opleve de nyeste digitale innovationer fra Schneider Electric på messen. 

Schneider Electric er specialiseret inden for digitalisering, automatisering og energioptimering, og blev i år kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed blandt 8.000 nominerede af det internationalt anerkendte Global 100-indeks fra Corporate Knights.

Schneider Electric vil rykke hele branchen

Det er tid til et paradigmeskift, når det gælder industriel automatisering. Brug af åbne standarder og en helt ny, software-fokuseret tilgang til automatiseringsløsninger vil åbne for en verdensomspændende bølge af innovation, der kommer både maskinbyggere, systemintegratorer og slutkunder til gode.

Så markant er udmeldingen fra Schneider Electric, der står klar til at fremvise en lige så markant nyhed på HI-messen – nemlig EcoStruxure Automation Expert.

Det er en banebrydende, ny automatiseringsplatform bygget på IEC61499-standarden, som gør op med tidligere tiders løsninger. Og håbet er, at hele branchen flytter med.

Et væld af unikke løsninger til hele industrien

På Schneider Electrics stand på HI-messen vil du kunne blive klogere på et væld af nye teknologier til industrien. Du vil blandt andet kunne se virksomhedens splinternye og fremtidssikrede maksimalafbryder og en fejlstrømsafbryder, der lovpligtigt tester sig selv hver 28. dag, uden at afbryde strømmen under testen. Det er en fordel for den travle tavlebygger.  

På standen vil du også få fornøjelsen af at møde Aveva, der sammen med Schneider Electric kan vejlede dig i, hvordan du kan maksimere værdien af dine industri-, datacenter- og infrastrukturaktiver. Det mangeårige partnerskab byder på en imponerende leveringshistorik i at optimere teknik, drift og vedligeholdelse, og hvordan det kan overføres til din virksomhed, vil du kunne høre meget mere om på HI-messen.

Tilmeld dig nu til årets netværksbar på HI-messen Endelig kan industrien samles igen på årets HI-messe, og det skal fejres til Schneider Electrics after party på stand G5650 onsdag den 6. oktober kl. 16:30. Der bliver serveret en let forfriskning og en god industrisnak blandt kollegaer fra branchen. Alle er inviteret, du skal blot tilmelde dig her

LÆS også: Schneider Electric annoncerer, at IP-klassificerede EcoStruxure™-mikrodatacentre er kommet til Europa
Schneider Electric Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.