ITW Construction Products – Amalie har skabt et tidsbesparende vindafstivningssystem sammen med håndværkerne, der skal bruge det

Der er godt nyt til de håndværkere, der gerne vil spare tid, for Paslode lancerer et nyt system, der gør det hurtigere og nemmere at lave vindafstivning. Bag det nye produktsystem, Forta Click, står Amalie Eriksen, som er gået direkte fra uddannelse til produktudvikling

Da Amalie Eriksen som nyuddannet kom til ITW Construction Products, som står bag brandet Paslode, var den første opgave at skabe et produkt, der kunne løse håndværkernes udfordringer med montering af vindgitterbånd. Nu, to år senere, kan produktudviklingsingeniøren endelig præsentere det nyeste medlem af Paslode-familien, der skal gøre det langt hurtigere og nemmere at stive konstruktionerne af:

“Vi ville rigtig gerne skabe et system, hvor vi gik væk fra små løsdele som bolte og møtrikker, som er svære at håndtere, når man har handsker på eller værktøj i hånden. Derfor kom vi på denne her klik-løsning, hvor man klikker vindgitterbåndet direkte ned i beslaget,” fortæller Amalie Eriksen, der i løbet af udviklingsprocessen flere gange har været forbi byggepladsen: “Det spændende er jo at snakke med slutbrugeren, for de sidder på alle de gode indsigter – og omvendt ser vi nogle gange udfordringer, som håndværkerne ikke engang selv har tænkt over. For mig handler det om at være tæt på pladsen og slutbrugeren, når man skal udvikle.”

Simpel montering – uden brug af værktøj
Det var ikke skåret i granit, at Amalie Eriksen skulle udvikle til byggebranchen. For hende handler det nemlig ikke så meget om selve produktet, men mere om processen. Og hos ITW Construction Products fik hun lov for at prøve en helt ny branche af, hvor hun oplevede frihed under ansvar, plads og mulighed for at se tingene med helt friske øjne:

“Det var vildt spændende at komme ind helt grøn fra uddannelse og få en masse ansvar og opgaver. Det, jeg godt kan lide ved at udvikle, er at skabe noget fra bunden, som løser en specifik udfordring. Jeg har helt sikkert en meget løsningsorienteret tilgang. Nogle gange ser jeg et problem, som jeg ikke forstår, hvorfor der ikke er nogen, der har løst endnu, som fx denne, som er værktøjsfri, og vi derfor kommer til at spare håndværkeren for en masse tid,” forklarer produktudvikleren, der nu også kan kalde sig produktchef i ITW Construction Products.

Læs også: Håndværkerne skal kunne være stolte af et veludført tætningsplan

Med Amalie Eriksens og teamets fokus på at skabe et så simpelt vindafstivningssystem som muligt er det lykkedes ITW Construction Products at komme frem til en løsning, der på grund af sin klikfunktion slet ikke kræver brug af værktøj. Derudover er vindafstivningssystemet blevet ETA-godkendelse, så nu mangler bare, at håndværkerne tager den nye løsning til montering af vindgitterbånd til sig:
“Fokus fra vores side er altid at gøre det så nemt som muligt for slutbrugeren, fordi det er dem, det skal give mening for, og eftersom vi har været tæt på tømrere og montører, så er jeg sikker på, det giver mening for dem. For hvis der er noget, jeg har lært, så er det, at tid er penge i byggebranchen” afslutter hun.

Det nye Forta Click-vindafstivningssystem består af tre forskellige produkter til vindafstivning: Et tagsystem til diagonal afstivning af tagfladen, en båndspænder med diverse afstivningsmuligheder samt en M12 båndspænder til fundamentsforankring

Hyldest til den fornuftige håndværker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger