Zebicon – Stort fokus på 3D TECH på hi-messen 2021

I Hal K for underleverandører har MCH og CFI i år samlet et stort område for virksomheder inden for 3D TECH, hvor de besøgende bl.a. kan opleve Zebicon a/s, som er specialister i 3D scanning.

3D scanning er en teknologi, som bliver mere og mere udbredt til både reverse engineering og kvalitetskontrol på tværs af industrier. Det betyder at kendskabet til teknologien også er stigende, hvilket er noget målevirksomheden Zebicon har kunne mærke på årets hi-messe.

Direktør Jeppe H. Laursen udtaler, ”Vi oplever at messens besøgende kommer med en langt større forståelse for teknologien, og kompleksitetsgraden af spørgsmålene er generelt meget højere, end hvad vi tidligere har oplevet.”

En grund til det er, at 3D scanning i dag er en anerkendt teknologi, men derudover er Zebicon sikre på, at messens 3D Tech område har været med til at tiltrække de rette besøgende.

”Ved at MCH og CFI har samlet så mange leverandører inden for 3D Tech, har det skabt ekstra fokus på teknologiernes muligheder. Derudover har det gjort de besøgende opmærksom på, hvor de finder deres underleverandører på dette område.” fortæller Jeppe H. Laursen.

Overvældet af positiv feedback

På Zebicons stand kan de besøgende opleve 3D scanning i forskellige afskygninger. Her er det især de nye mindre 3D scannere, som har vakt opsigt og skabt stor trafik på standen.

”Vi er overvældede over den store positive feedback, der har været på de nye 3D scannere, vi har medbragt på hi21. Det er første år, vi demonstrerer håndholdt 3D scanning, og vi har oplevet at en enorm interesse fra både nye kontakter og eksisterende kunder,” fortæller Jeppe H. Laursen.

Målevirksomheden fra Billund er godt tilfredse med messen efter to travle dage, som har budt på mange gode dialoger og aftaler om fremtidigt samarbejde.

LÆS også: Zebicon opruster
Zebicon a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger