2K leverer CO2 Varmepumper i høj kvalitet til varmt brugsvand

Thermocold CO2 (R744) Varmepumpe til produktion af varmt brugsvandEn CO2 varmepumpe kan opvarme vandet til en meget højere temperatur end nogen anden varmepumpe kan (CO2 varmepumpen kan opvarme vand til 90o C), der bruger de traditionelle kølemidler, der desuden kun tillader en delta T på 5K.

CO2 systemet udnytter de specielle økologiske / fysiske egenskaber at det naturlige kølemiddel CO2 (R744), som sammen med den transkritiske cyklus giver meget høje COP’er på 4,5 til produktion af varmt brugsvand.
Disse varmepumper kan køre med omgivelsestemperaturer helt ned til -25o C.

Læs mere her

LÆS også: 2K – InRak (In-Row) Målrettet IT-køling
2K Klima- og Køle Distributøren's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *