Guide: gode råd til at vælge den rette gæsteseng

Hvis du ofte får gæster på besøg, som kommer langvejs fra, handler det om at give dem gode forhold efter den lange køretur. Det omfatter bl.a., at du skal have et lækkert sted klar, hvor de kan sove og hvile for natten, så ingen skal tage den lange køretur hjem igen efter en god middag.

Det kan også være relevant, hvis du har gæster på besøg, hvor der skal involveres en del alkohol i forbindelse med eksempelvis en god middag. I begge tilfælde er det godt at have et god gæsteseng, så dine gæster kan sove godt og derved får lyst til at komme igen.

Men hvilken gæsteseng skal du vælge? Hvis du gerne vil skabe gode forhold for dine gæster, er det sjælden en god idé at bare lade dine gæster sove i en sofa eller sågar en sovesofa. For selvom din sofa måske nok er rar at sidde i, så er det ikke ensbetydende med, at den også er god at sove i.

Sofaer og senge er vidt forskellige, når det kommer til bl.a. fjedre, og du finder sjældent den samme komfort i en sofa, som du finder i en god seng. Hvis du gerne vil sikre, at dine gæster kommer til at sove godt, er en rigtig seng således det rette valg.

Boxmadrasser til gode priser og med høj komfort

En boxmadras er et godt valg som gæsteseng, fordi du her kan få en god seng til en god pris. Der er nemlig ingen grund til at bruge mange tusinde kroner på en dyr gæsteseng, som kun bliver brugt en gang imellem. Her tilbyder en boxmadras en god mellemvej, da du for forholdsvis få penge får både ramme, bund, sengeben, madras og topmadras, så du kan give dine gæster en godt sted at sove uden at bruge alt for mange penge.

LÆS også: Indret stuen med personlighed
Guide: gode råd til at vælge den rette gæsteseng's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.