Sikker-Sko – Som at gå på en sky af lykke

Sikkerhedssko fra sikker-sko.dk vejer ikke meget mere end normale sko. Samtidig er de udstyret med en stødabsorberende hæl og sål, der får dig til at føle det, som om du går på en sky af lykke.

Sikkerhedssko var tidligere et nødvendigt onde på mange danske arbejdspladser. For skoene var store, klodsede og tunge at gå rundt i.

Sådan er det heldigvis ikke længere i dag. For moderne sikkerhedssko fås i samme smarte design og udseende og vejer ikke mere end almindelige sko. Samtidig fås de i mange forskellige farver og materialer, der gør dit valg af sikkerhedssko lige så personligt og individuelt, som hvis du skulle købe en almindelig sko til fritid eller fest.

Lette materialer med stødabsorberende hæl

Udover at sikkerhedsskoene ser smartere ud og lette materialer som aluminium og stål gør skoene meget lettere end de gamle, metalsikrede sikkerhedssko, er skoene også meget mere behagelige at gå i.

Læs også: Nye sikkerhedssko fra Blåkläder beskytter mod langvarige slid- og belastningsskader

For de sikkerhedssko vi sælger på sikker-sko.dk anvender de seneste teknologiske landvindinger til at sikre, at dine fødder kan ånde, når du har skoene på og at det føles som om, du går på en sky. Hæl og oftest også sålen er udstyret med stødabsorberende zoner, lige som de fleste sko støtter op om både fødder, hæl og ankler.

Modstandsdygtige over for tunge ting, vand og olie

Tå-området er forstærket med beskyttende aluminiums- eller stålkappe, der beskytter dine tær mod faldende objekter, ligesom der er indbygget sømværn i hele sålen. Endelig er de fleste af skoene også modstandsdygtige over for indtrængning af vand i op til en time, ligesom mange af skoene også kan klare olie og en række forskellige kemikalier.

Stort udvalg, 14 dages fortrydelsesret og hurtig levering

Hos sikker-sko.dk får du det helt store udvalg af sikkerhedssko i et smart og tidssvarende design, der yder præcis den samme – eller bedre – beskyttelse og er væsentligt mere behagelige at have på end tidligere tiders klodsede sikkerhedssko.

LÆS også: Tænk på din sikkerhed på arbejdspladsen – tænk sikkerhedssko
SIKKER-SKO.dk's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger