Grundfos’ velkendte CR-industripumpe bliver 50 år

For at markere jubilæet følger virksomheden op på de seneste lanceringer med tilføjelsen af CR 255-pumpen, hvilket fuldender serien af ekstra store CR-pumper.

For at fejre den velkendte CR pumpeserie og den betydningsfulde milepæl med at levere 50 års energieffektivitet i verdensklasse til industrier i hele verden, har Grundfos, verdens førende virksomhed inden for vandløsninger, i dag lanceret en yderligere udvidelse af CR-serien, der løfterde nuværende standarder for energieffektivitet og ydeevne inden for vertikale flertrins in-line pumper til næste niveau.     Grundfos’ CR-pumpeserie er verdens første vertikale flertrins in-line centrifugalpumper og bruges primært inden for vandforsyning, vandbehandling og stort set alle industrielle løsninger – også inden for højtryk, varme, farlige, brændbare og aggressive væsker. Siden starten er mere end 3,5 millioner CR-pumper taget i brug i industrien rundt om i verden.

Efter en tidligere introduktion af pumperne CR 185 og CR 215 har Grundfos nu tilføjet den imponerende, nye CR-255-pumpe, der øger det maksimale vandflow til 320 kubikmeter per time.

De vigtigste fordele ved Grundfos CR-pumpeserien:

  • Større energieffektivitet. Med pumpens optimerede hydrauliske design – fra løbere og ledeskovle til tilgange, pumpeudløb, kapper og diffusorer – tilbyder den nye generation af Grundfos CR-pumper energieffektivitet i verdensklasse.
  • Mere omkostningseffektiv. Større energieffektivitet betyder større besparelser, da strømforbruget udgør 90% af et produkts livscyklusomkostninger. Takket være pumpens  mindre miljømæssige fodaftryk, er CR-pumperne også lettere og billigere at installere end andre pumpedesigns.
  • Mere pålidelig. Den nye generation af store CR-pumper er blevet mere robust end forgængerne ved brug af avanceret teknologi inden for simuleringsdesign, materialer, test og produktion. CR-pumperne kan også udstyres med tilstandsovervågning , hvor pumpens tilstand kan spores døgnet rundt og den advarer effektivt brugerne om mulige procesfejl, hvilket reducerer unødvendig og dyr stilstand og eliminerer behovet for ekstra service.
  • Flere muligheder. Med dennye CR-generation får man nu flere valgmuligheder end dem, der allerede var tilgængelige i verdens mest modulære pumpeserie.. Med millioner af mulige varianter i CR-pumpeserien, kan brugere altid få en Grundfos CR-pumpe, der matcher det specifikke formål…

”50 år senere fortsætter vi med at flytte grænserne for ydeevne for at sikre, at vi fortsat møder kundernes skiftende behov. Vores mange års erfaring med CR-konceptet betyder, at vi kan designe, teste og producere pumper, der har en suveræn driftsikkerhed, høj ydeevne og effektivitet samt lave livscyklus-omkostninger,” siger Morten Gylling, Product Director, Multistage, Grundfos.

Se leverandører af centrifugalpumper her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger