Proceskalibrering med Elma – så nemt og billigt kan det gøres

Er det allerede januarudsalg? Nej, men selvom kalenderlyset stadig brænder, er der lige nu mange penge at spare på Elmas instrumenter. Skal du have styr på målingerne i din proces? Så er det her det helt rigtige udstyr til procesautomatisering.

Så er Elmas kallibratorer de bedste at have ved og i hånden. Gå ikke glip af de super tilbud – få fx den lille håndholdte, verdens mindste processtrømtang eller en temperaturkalibrator til priser, du ikke kan modstå.

Proceskalibrator og industrimultimeter i én

Elma 6600 procesmultimeter er uundværlig for dig, der arbejder med styrings- og reguleringsopgaver. Fordi Elma 6600 både er en 0-24mA proceskalibrator og et standard multimeter, kan du både bruge instrumentet til at forsyne indgangen på et målekredsløb med et justerbart mA signal og til almindelige måleopgaver, hvor du har brug for et multimeter.

Verdens mindste processtrømtang

Kyoritsu KEW2500 er intet mindre end verdens mindste processtrømtang, der gør det muligt at måle steder, der ellers er svære at komme til. Her får du et unikt instrument, der kan måle selv små DC strømme i f.eks. procesanlæg, hvor det er vigtigt at kunne måle strøm under drift uden at bryde kredsløbet. KEW2500 er forsynet med et belyst letlæseligt dobbelt display, hvor strømmen kan aflæses direkte i mA samtidig med i procent.

Lille og håndholdt kallibrator

Er du servicetekniker eller indreguleringsmand, så er Elma MS 4201 en ideel følgesvend. Den håndholdte kallibrator kan nemlig både arbejde som aktiv og passiv simulator og måle strøm og spænding. Instrumentet kan trinløst afgive 0-24mA og 0-10V og har desuden fast indstilling af 4mA/20mA og 2V/10V. Der kan måles 0-25mA og 0-25V DC.

Temperaturkalibrator til termoelementer

Har du brug for en temperaturkalibrator til applikationer, som kræver høj præcision? Så er denne CA 1621 temperaturkalibrator lige noget for dig. Det kan både bruges til at afprøve temperatur, mens føleren er monteret i processen, og til at simulere en given temperatur (spænding). CA 1621 simulerer og måler otte forskellige termoelementer med spænding i mV.

Modstands/temperatur kalibrator PT føler

Skal du bruge et instrument, der kan kalibrere temperatur, mens føleren er monteret i processen og simulere en given temperatur (modstand)? Så er CA 1623 modstands- og temperaturkalibrator din ven. Du kan brug den til industrielle applikationer, der kræver høj præcision for at sikre, at processerne forløber, som de skal. CA 1623 simulerer og måler syv forskellige PT modstandsfølere.

LÆS også: Elma – Ny spændingstester med strømtang
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger