i-PRO fornyer sikkerhedsbranchen med verdens første intelligente fisheye-kameraer

i-PRO EMEA vil forny markedet for sikkerhedskameraer med en række intelligente 360 graders fisheye-kameraer – de første af deres slags inden for S-serien af installerede sikkerhedskameraer.

De nye kameraer lanceres kort tid efter, at i-PRO er sprunget ud fra Panasonic som en selvstændig virksomhed med hovedsæde i Amsterdam. I-PRO EMEA vil fortsat være en del af det japanske i-PRO’s globale netværk og vil bygge videre på over 60 års erfaring med at udvikle sikkerhedskameraer i højeste kvalitet. Dette sker blandt andet med de nye S-serie-kameraer, som vil høre under i-PRO-brandet fra april 2022.

De nye kameraer kan afvikle op til tre deep learning-applikationer som de første i S-serien og sætter dermed barren højt i kategorien for Standard-sikkerhedskameraer.

Deep learning-applikationerne omdanner kameraet til en intelligent enhed, der både kan beskytte virksomheden og være forretningsfremmende med brugbare analyser.

Kameraet kan afvikle applikationer fra i-PRO’s Analytic Software-løsning, som kommer præinstalleret samt andre apps såsom Privacy Guard og tredjepart-applikationer udviklet via det åbne Software Development Kit.

Løsningen indeholder gratis AI-baserede analyseværktøjer, som kan benyttes til at registrere bevægelser, heatmapping, optælling af besøgende eller køretøjer samt registrere eksempelvis kødannelse og knudepunkter i butikken. Med de kraftfulde AI-redskaber samt 360 graders video i høj kvalitet giver de nye S-serie-kameraer effektivt analyser i realtid.

Et overskueligt dashboard benyttes til hurtigt at få overblik over den visualiserede data fra indtil flere i-PRO-kameraer, og gratis i-PRO Multi-AI System plug-ins hjælper med at opsætte alarmer ved bestemte registreringer på kameraerne. Desuden er kameraerne åbne for standardprotokoller såsom INVIF og MQTT, så kameraerne kan tilsluttes tredjepart-dashboards.

“Med de nye kameraer udvider vi vores plan om at skabe mere og lettere adgang til brugen af kunstig intelligens. På samme tid får vores kunder muligheden for at kombinere kraftfuld hardware med deep learning-applikationer på kanten af netværket, hvilket skaber bedre analyser. Kameraerne kan afvikle tre deep learning-applikationer på samme tid, hvilket skubber til branchen og demokratiserer kunstig intelligens som aldrig før,” siger Wanda Nijholt, marketings- og kommuniktionsmanager hos i-PRO EMEA.

De seks nye fisheye-kameraer i S-serien vil være tilgængelige fra december 2021. For mere information, kan du besøge vores hjemmeside

Find leverandører af industrikameraer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger