Teknologisk Institut – Introduktion til metrologi

På blot én dag kan du få styr på både det teoretiske og det praktiske i forbindelse med metrologien.

Hvis usikkerhedsbudgetter, kalibreringsintervaller, læsning, brug eller godkendelse af eksterne kalibreringscertifikater, interne målerapporter og opnåelse af sporbare målinger er nyt for dig, er dette kurset for dig.

Kurset er et introduktionskursus, der med en praktisk og pædagogisk vinkel starter med de grundlæggende emner og giver deltagerne en indføring i grundbegreber inden for måling og kalibrering. Med denne basis kommer din referenceramme på plads, og du vil se dine fremtidige målinger i et anderledes og mere kritisk lys.


Deltagerprofil

Kursets form og indhold er specielt tilrettelagt for medarbejdere med faglig baggrund, som skal udføre kalibreringer eller målinger generelt i laboratorier og produktionsafdelinger samt for kvalitetsmedarbejdere, der fx skal håndtere kalibreringscertifikater, udarbejde kalibreringsinstruktioner m.v. Kurset er en god basis, hvis man senere vil tage mere specialiserede kurser i måleteknik.

Underviser

Jan Nielsen er fysiker og ansat i Center for Installation og Kalibrering på Teknologisk Institut. Han har i mere end 20 år arbejdet med metrologi, specielt fugt- og temperaturmåling samt usikkerhedsanalyse. Han har et bredt og indgående kendskab til emnet og er en erfaren formidler, underviser og kursusleder.

Se mere her

LÆS også: Carmo – Komponenter i høj kvalitet til fødevare- og pharmaemballage
Teknologisk Institut – Introduktion til metrologi's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.