Eberhardt – Brandhanetester fra tyske Mecon

Mag-flux HTL hydranttester bruges til test af brandhaner såvel som vandforsyningsledninger og giver hurtig og nem ydelsestest. Blandt andet i henhold til W 405 og DIN 14462. Den mobile flow- og trykmåler er ekstremt robust. Da der ikke er nogen bevægelige dele eller indsnævringer i flowmåleren, er der intet tryktab. I kraft af sin kapslingsklasse (IP54) er den let at rengøre og kan naturligvis også bruges i regnvejr uden problemer.

Flow, tryk og som en option også temperaturmåling af vandet. Udstyret med den nyeste software, vises vandtryk, flowhastighed og totalt flow fra begyndelsen af ​​hver måling.

For vandindustrien er det muligt at bestemme FNU-værdierne ved hjælp af separat turbiditetsmåling, især under skyllekampagner, og dermed tilpasse skylningsstrategien effektivt og ressourcebesparende.

Dataoverførsel sker via Bluetooth fra hydranttesteren til en app på den mobile enhed (eksempelvis tablet eller smartphone). Måleprocessen kan nu overvåges ikke kun på det let læselige display, men også registreres i appen fra wasserkarte.info. Alle målte data for tryk, flow, temperatur og turbiditet overføres live fra hydranttesteren til appen. Måleprotokollerne såvel som diagrammer vises direkte som forhåndsvisning. Den holistiske løsning til vedligeholdelse af brandhane fra dokumentation, planlægning, lokalisering, ydeevne til vedligeholdelse.

LÆS også: Eberhardt – MEKANISKE FLOWMÅLERE FRA KEM KÜPPERS
Eberhardt Procesinstrumentering's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.