Hjertestarter hos Elektro Gruppen – døgnåben!

I Elektro Gruppen er der fokus på altid at passe godt på hinanden – og også omverdenen. I den forbindelse har virksomheden fået installeret en hjertestarter på deres facade på Maltvej 16 i Brønderslev. Den er tilgængelig døgnet rundt alle årets dage både for Elektro Gruppen-familien, for borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere. Installationen af hjertestarteren er til stor glæde for virksomhedens indehavere, Morten Petersen og Lars Sanderhoff.

”Vi har i en del år haft en hjertestarter indenfor. For nylig fik vi næsten brug for den. Heldigvis kom det ikke dertil, men det gav noget at tænke over. Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude. Derfor har vi valgt, at vi vil have en hjertestarter tilgængelig døgnet rundt – både for vores egen skyld og vores medmenneskers,” fortæller Lars Sanderhoff, administrerende direktør og indehaver af Elektro Gruppen.

Erhvervspartner hos Hjerteforeningen

Ifølge TrygFondens Hjertestarter.dk falder 5.400 danskere hvert år om med hjertestop uden for hospital i Danmark. Det svarer faktisk til omkring 15 danskere hver dag.

Hos Hjerteforeningen har de sat nogle facts på vigtigheden af, at vi har adgang til en hjertestarter, hvis uheldet er ude:

  • Uden genoplivning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 19 et hjertestop
  • Med hjerte-lunge redning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 7
  • Med hjerte-lunge redning og stød fra en hjertestarter før ambulancen ankommer, overlever næsten 1 ud af 3

Hvis du er i tvivl om, hvor vi holder til, kan du finde hjertestarteren på kortet her

LÆS også: Når eleven ansætter læremesteren…
Elektro Gruppen A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.