Skab det personlige hjem med håndlavede snedker-møbler

Sponsoreret indhold:

Et hjem, er ikke bare et sted man kommer hjem til efter arbejde uden at det har en betydning for en. Et hjem, skal være en tryg base, hvor man føler sig tilpas. Det er altså ikke bare et sted, hvor man sover og spiser. Nej, et hjem skal være personligt. Men, hvordan personliggør man så hjemmet? Hvad er drømmehjemmet for netop dig? Og, er der noget du gerne vil lave om på derhjemme?

Unikke reoler til hjemmet

Hvad drømmehjemmet er for en person, er det anderledes for en anden. Et hjem, som er personliggjort med håndlavede møbler, kan måske være lige det som du mangler i hjemmet. Snedker-firmaet Hancrafted Interior, er med til at skabe unikke og smukke møbler med masser af detaljer. De kan eksempelvis hjælpe med at lave et indbygget reol, som bliver designet ud fra ønsker og behov. Reoler er ikke bare praktiske, men kan også give masser af udstråling til boligen. Reolsystemer er med til at udnytte pladsen bedst muligt, men giver også mulighed for, at man kan bevare de ting der betyder allermest for en så de er synlige i hjemmet.

Nyt drømmekøkken?

Har du eller andre i husstanden, altid drømt om et bestemt type køkken? Hos Handcrafted Interior, er det skam muligt at få designet et flot snedker-køkken til en god pris. De tilbyder blandt andet et shaker-køkken, som er inspireret af shaker-miljøer, som daterer helt tilbage til 1800-tallet i New England, US. Snedker-firmaet tilbyder desuden også andre typer køkkener, herunder deres skov køkken. Clean, Rum og KBH Køkken, er også nogle af de typer du kan læse mere om på deres hjemmeside – handcraftedinterior.com.

Hvem er Handcrafted Interior?

Dette innovative køkkenfirma, består af over 60 medarbejdere i hele tre lande. Med passionen for snedker-håndværket og detaljerne, kan kunderne være sikker på at få unikke møbler til hjemmet. Værkstedet har beliggenhed i Letland, som desuden gør at Hancdrafted Interior kan tilbyde priser, som er attraktive. Når snedkeren i Letland laver møblerne, så er det fra bunden, hvorefter vedkommende selv kommer hertil landet, for at montere håndværket.       

Hvad kan Handcrafted Interior tilbyde?

Udover unikke køkkener og reoler, er det også muligt at købe andre møbler hos Handcrafted Interior. De tilbyder nemlig forskellige løsninger til opbevaring i hjemmet, såsom garderobeskabe og vitrineskabe. Et walk-in-closet behøver altså ikke bare være en drøm længere. Hos dette firma, kan du nemlig få designet dit helt eget af slagsen, hvor der er taget højde for ønsker og behov. Handcrafted Interior, kan desuden også hjælpe med at udnytte pladsen under en skunk, så er der altså bliver mere plads til opbevaring i hjemmet. Vil du gerne vide mere om snedker-firmaets mange services og produkter, så klik ind på handcraftedinterior.com.

LÆS også: HBK – Vær sikker på at ALLE komponenter lever op til kravene
Skab det personlige hjem med håndlavede snedker-møbler's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger