LAPP – Brandresistent NT kabel til branddetektering

FLAME-X950-serien – designet til hurtig og enkel installering

Brandresistente kabler er meget sikre ved brand, og de anvendes især på steder, hvor der er mange mennesker. Ved en brand skal kablerne ikke afgive nogen farlige stoffer, og de skal bibeholde den elektriske funktion så længe, at bygningerne kan nå at evakueres. Hos LAPP tilbyder vi dig et omfattende sortiment af brandresistente kabler med ledere af både kobber og glasfiber.

En brandresistent kabel har en række egenskaber, som skal bidrage til høj sikkerhed i tilfælde af brand. Den må ikke afgive halogener, som – selv i små doser – er dødelige, og som blandt andet dannes, når et PVC-kabel brænder.

Derudover skal et brandresisten kabel hverken afgive saltsyre eller kraftig røg, og det skal slukke hurtigt selv ved brand eller kortslutning.

Vores kabler i FLAME-X950-serien er designet til hurtig og enkel installering. Kablerne har en lille diameter, og de er meget lette at afisolere og tilslutte.

FLAME-X950 HDGs 2×1 mm2 er primært beregnet til at koble branddetektorer sammen og kan modstå brand i 90-180 minutter, afhængig af den mekaniske påvirkning.

FLAME-X950 HDGsekwf har EMC-skærm i form af en aluminiumfolie.Den findes med 2-4 isolerede ledere i 1,5 mm2 eller 2,5 mm2. Altid med en uisoleret jordleder med samme kvadrat som de øvrige ledere. Jordlederen har også galvanisk kontakt med Alu-folien, som dermed automatisk jordes. Disse kabler er optimale i brandalarmsystemer, til nødbelysning og i øvrige alarmsystemer.

LÆS også: En LAPP-legende takker af
LAPP Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger