Undgå koks i maskinen med Averys etiketter

Med disse etiketter kan du holde styr på eftersyn og vedligeholdelse ved maskiner, hjælpemidler og andet udstyr.

Ifølge arbejdsmiljølovgivningen stilles der krav om, at det ved passende eftersyn og vedligeholdelse skal sikres, at tekniske hjælpemidler og maskiner hele tiden under brug holdes i forsvarlig stand og er i overensstemmelse med gældende regler for deres konstruktion, udstyr og sikkerhedsanordninger.

Arbejder du med eftersyn, kontrol eller vedligeholdelse af udstyr som f.eks. hejseredskaber og spil, trykbeholdere, køleanlæg og trykflasker, stiger, stilladser, pallereoler, porte,

brandslukkere, gas- eller el-installationer mv. er Avery’s inspektionsdatoetiketter er den perfekte løsning til synlig mærkning af, at et lovpligtigt eftersyn, en kontrol eller inspektion har fundet sted.

Du kan vælge mellem etiketter med fortrykte årstal og måneder, eller til print med din egen tekst, design, logo mv. På den måde har du en meget enkelt og nem løsning, som du blot skal påklæbe udstyret.

Så hersker der ingen tvivl om et nødvendigt eftersyn er foretaget.

Etiketterne er runde, og fås i et holdbart vinylmateriale med enten en permanent klæbende lim, eller en aftagelig lim. De fås også i foliemateriale med NoPeel™ funktion, hvilket vil sige at de smuldre i små flager ved forsøg

på at fjerne dem, eller med Void plombering(fås ikke på de fortrykte etiketter), hvor mærket deler sig i to og der efterlades et ternet mønster hvis mærket fjernes.

Det er en nem, entydig og professionel løsning både for kontrollanten og dem, som arbejder med udstyret.

Der er tænkt på hvordan du som håndværker arbejder, så de fortrykte produkter er emballeret som en blok der passer til opbevaring i lommerne på arbejdstøj eller værktøjskassen,

og produkterne til print har falsede linjer der gør det nemt at folde arket efter print til en handy størrelse der passer i lommerne på arbejdstøjet.

LÆS også: Avery – Kontrolmærkning af tekniske hjælpemidler, udstyr og maskiner
Avery Nordic's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger