Atlas Copco – Test din kompressors effektivitet med AIRchitect

De fleste ønsker en vis kvalitet af trykluft samt en effektiv produktion. Men hvad nu hvis din kompressorinstallation slet ikke er så effektiv som du tror? Vi har redskabet, som kan give dig indblik i, hvad dit faktiske trykluftbehov er og om din kompressorinstallation er opsat på den mest effektive måde for dig og dit behov.

Fire vigtige spørgsmål til enhver trykluftinstallation

De fleste tænker på deres samlede sundhed. Det er eksempelvis normal praksis at få tjekket tænderne hos tandlægen. Nogle får endda et regelmæssigt sundhedstjek hos deres praktiserende læge for at undersøge, om der skal ske små ændringer i hverdagen for at kroppen fungerer optimalt. 
En trykluftinstallation har også behov for et sundhedstjek, fra tid til anden. Da din trykluftinstallations energibehov kan ændre sig over tid. Desuden kan den teknologiske udvikling give mulighed for energibesparelser og mere miljøvenlige tiltag. 

Vores AIRchitect måling giver dig et indblik i din kompressorers energiforbrug og mulige energibesparelser, da målingen foregår over en given uge, hvor din virksomhed har en normaldrift. 

Før du booker en AIRchitect måling, så bør du overveje, hvordan din produktion fungerer i dag. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi samlet fire spørgsmål, som kan være behjælpelige: 

  • Hvad koster trykluft i dit anlæg?
  • Bruger du trykluften rigtigt?
  • Har du den rigtige mængde trykluft?
  • Hvordan kan du reducere omkostningerne til dit trykluftsystem?

Hvis du nu tænker, at du ikke har svarende til ovenstående spørgsmål, så frygt ej. Vores AIRchitect måling giver dig detaljerede svar på dem.

En AIRchitect måling består af tre simple trin

Vores lokale AIRchitect ekspert kommer ud til din virksomhed for at sætte måleren op. Dette sker naturligvis efter aftale, så vi er sikre på at måle effektiviteten af din kompressor eller kompressorer under normal drift. 

Første trin består blot i en planlægning/booking af, hvornår en af vores eksperter kommer ud til din trykluftinstallation. 

Andet trin består i en inspektion af rør, kompressorer, filtre mm. ved opsætning af AIRchitect måleren. Altså udfører vores eksperter en visuel inspektion af udstyret. 

Tredje og sidste trin består af et afsluttende møde, hvor AIRchitect målingens resultater vil blive gennemgået med dig. Ud fra denne rapport vil vi synliggøre, hvor din installation har plads til forbedringer. Det er her vi f.eks. giver indsigt i, hvor meget din trykluftinstallation kan spare dig for energi.

LÆS også: Atlas Copco – 7 tips til at vælge det perfekte containerkompressorrum
Atlas Copco Rental Denmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger