UN Mobilkraner får ny leverandør

MANTSINEN og UN Mobilkraner A/S har indgået samarbejde pr. 1. april 2022, hvor UN Mobilkraner A/S bliver leverandør af MANTSINEN’s program af kraner og grabbe i Danmark

Niels Hoffmann udtaler: “MANTSINEN er virkelig godt og solidt bygget maskiner, som vi ser frem til at kunne præsentere til det danske marked. Foruden at være et gennemprøvet produkt, så kan MANTSINEN noget der passer godt til tidens ønske om dels en grøn profil samtidig med fleksibilitet”.

Med den nye  leverandøraftale, har vi samtidig sagt farvel til et 26-årigt samarbejde med vores forhenværende leverandør, men vi vil fortsat servicere de kraner, der er solgt til eksisterende kunder.

salg og vejledning

Vi vil som altid være behjælpelig med salg og vejledning samt drive vores værksted, som har stor ekspertise inden for servicering og reparation af alle krantyper og mærker.

Foruden den nye aftale med MANTSINEN arbejder vi på en aftale med en anden leverandør af materialehåndteringsmaskiner, der dækker segmentet af mindre maskiner – dette håber vi snart at kunne løfte sløret for.

UN Mobilkraner A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger