Zebicon – Konference om 3D scanning rykker til Brøndby

Den 1. juni gentager målevirksomheden Zebicon a/s succesen med HandsOnMetrology Tour, som denne gang afholdes i Brøndby.

HandsOnMetrology Tour er en konference om 3D scanning, som har fokus på brugen af måleudstyr og 3D data i design- og udviklingsafdelinger, samt af kvalitetsfolk i små og mellemstore virksomheder.
Tidligere på året blev konferencen afholdt for første gang hos Zebicon i Billund, hvor godt 30 nysgerrige deltagere fra Syddanmark var samlet. Her blev de besøgende introduceret til 3D teknologien, og hvordan den anvendes i praksis på tværs af industrier.

Eksperterne fra Billund kommer tættere på
3D scanning er en anerkendt teknologi, som udbredes mere og mere inden for inspektion og kvalitetskontrol men også i forbindelse med design og udvikling. Zebicons mål er at gøre teknologien tilgængelig for både små og store virksomheder i hele Danmark, derfor rykker målevirksomheden nu konferencen til Brøndby.

”Vi ønsker at sprede budskabet om 3D teknologiens muligheder, derfor har vi valgt at tage turen over broen for at gøre eventet mere tilgængeligt for interesserede erhvervsfolk på Sjælland,” udtaler Sabine Brink Mortensen, Salgsingeniør i Zebicon.

Om HandsOnMetrology Tour
Konferencen afholdes den 1. juni kl. 9.00-13.00 hos Force Technology i Brøndby.
HandsOnMetrology Tour byder på workshops, livedemonstration af udstyret, eksempler på praktisk anvendelse og indblik i forskellige scanningsteknologier.

LÆS også: 3D metrologivirksomheden GOM skifter navn
Zebicon a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger