Norton udvider sit sortiment til aluminiumbearbejdning

Norton, den globale producent af slibeprodukter, har opgraderet sit sortiment til bearbejdning af aluminium og ikke-jernholdige metaller. Det udvidede sortiment omfatter velkendte skæreskiver og skrubskiver, som suppleres med nye lamelskiver med åben struktur til brug i vinkelslibere.

De nye skæreskiver og skrubskiver i Norton ALU-serien har et nyt, specialudviklet bindemiddel, der er langt mere modstandsdygtigt over for tilstopning, og som kombineret med unikke aluminiumoxidkorn giver op til 30 % højere ydeevne end vores tidligere aluminiumsortiment.

Takket være den specialudviklede sammensætning giver skæreskiverne en hurtig, let og fri skæring uden tilstopning – selv på bløde materialer.

En nyhed i sortimentet er lamelskiven Norton Alu Mesh. Den er udviklet til høje slibehastigheder på metal og har en åben struktur, der reducerer varmeudviklingen ved brug på vinkelslibere, hvilket giver bedre detaljekvalitet og minimalt materialetab. Disse værktøjer er ideelle til at fjerne rust eller maling fra metal og tynde profiler.

– Den nye Norton ALU-produktserie til vinkelslibere er vores svar på den stigende efterspørgsel på højtydende slibeprodukter, der er udviklet specielt til aluminium og bløde metaller. Vi er overbeviste om, at vores slibeløsninger til ikke-jernholdige metaller på alle måder opfylder og overgår vores kunders forventninger og giver en betydeligt hurtigere bearbejdning, længere levetid og forbedret brugerkomfort, siger Tomasz Dus, produktchef hos Norton Abrasives.

Du kan finde flere oplysninger om produktlinjen Norton ALU ved at kontakte din lokale Norton-repræsentant eller besøge www.saint-gobain-abrasives.com/da-dk.

LÆS også: Norton lancerer en ny serie af slibe- og hvæssesten
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger