McIntyre Alligator sakse fra JNC teknik

JMC McIntyre Alligatorsakse skærer skrot og hjælper med at adskille forskellige materialetyper, og tjener dig flere penge fra dine metaller.

Vores  sakse er ideelle til genbrug af skrotstang, rør, ekstruderinger, bilradiatorer, gearkasser og portventiler. De bruges også til destruktion af våben og til at skære kabler inden stripning eller granulering.

JMC har produceret McIntyre Alligator sakse i mere end 30 år.  McIntyre sakse findes i alle størrelser og beskrives typisk efter bladlængde i mm (150, 320, 407 osv.). De kan drives af både en- og 3-fasede strømforsyninger.

Nogle sakse har en diesel motor som mulighed. Alle McIntyre sakse er bygget til at holde ved hjælp af tunge kvalitetskomponenter.

Operatøren er i højeste grad i tankerne, så vores sortiment af sakse er udstyret med knivbeskyttere og fodbetjente kontakter.

For  at opnå den ultimative alligator forskydningssikkerhed har Global-serien alle arbejdsdele helt lukkede og valgfri tunge gummisikkerhedsgardiner.

Tak et kig på alle de modeller, vi har til rådighed på vores hjemmeside, www.jnc-teknik.dk eller kontakt os nu for yderligere information, og et godt tilbud.

LÆS også: Gamle mursten – Cleaner fra JNC Teknik
JNC TEKNIK's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.