ACTEC hjælper kunderne til at maksimere deres batterilevetid

Batteriers kvalitet handler i mange tilfælde om et komplekst mix af kemi, håndværk, materialer og fremstillingsprocesser. Samlet kan de mange parametre være svære at anskueliggøre gennem datablade. Derfor har vi hos ACTEC udbygget vores testfaciliteter og laboratorium med en mængde nyt udstyr, som giver os mulighed for at vise, hvad batterier kan – og i lige så høj grad, hvad de ikke kan!

For en række virksomheder giver det rigtig god mening at tænke driften ind i valget af batterier
”Billigt” kan ofte være den dyreste løsning i længden

Vi hjælper med at sikre den billigste løsning i længden, og kan give apparat designere, industrifolk, indkøbere osv. af batterier et dybere indblik i parametre som ladetid, op- og afladningsforløb samt temperaturforhold og indsamler og gemmer data i forskellige systemer og miljøer. Når vi kan dokumentere, at vi leverer den optimale løsning hver gang, kommer vores kunder igen med deres nye projekter.

LÆS også: ACTEC – Lithium batterier lette, pålidelige og klar til brug
ACTEC A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.