Schneider Electric tildeles fornem pris for bæredygtighedsindsats

Den globale ekspert i energieffektivisering, Schneider Electric, har netop modtaget den anerkendte Sustainable Procurement Leadership Award for Best Value Chain Engagement fra den uafhængige organisation EcoVadis. Prisen gives til virksomheder, der fører an i at engagere og integrere bæredygtighed i deres relationer med partnere over hele kloden.

Schneider Electric, der er eksperter i energieffektivisering og bæredygtig digital transformation er blevet tildelt Sustainable Procurement Leadership Award af EcoVadis, der rangerer som verdens mest betroede organisation inden for bæredygtighedsvurderinger. Prisen fokuserer specifikt på at fremhæve virksomheder, der gør en ekstraordinær indsats i at engagere bæredygtige initiativer på tværs af værdikæder.

Schneider Electric har som mål at forbinde digitalisering og bæredygtighed i kampen for at få mest ud af den energi og de ressourcer, vi har til rådighed, og prisen fra EcoVadis kommer blot tre måneder efter, at Schneider Electric blev kåret som en af verdens mest bæredygtige virksomheder.

”Bæredygtighed er kernen i vores DNA i Schneider Electric, så vi er meget stolte over at modtage endnu en anerkendelse for vores arbejde på området. Som en central spiller i den grønne digitale omstilling, er det altafgørende for os at integrere og engagere bæredygtige initiativer i vores relationer og partnerskaber. Senest har vi haft klimaminister Dan Jørgensen og HKH Kronprins Frederik på inspirationsbesøg i vores grønne hovedkvarter i Ballerup, ligesom vi samarbejder med flere af de største virksomheder i Danmark,” siger Thomas Träger, administrerende direktør, Schneider Electric Norden & Baltikum, og fortsætter:

”Det er vigtigt, at vi som samfund får sat endnu mere skub i den grønne omstilling og her spiller integration af bæredygtige initiativer på tværs af partnere og forsyningskæder en stor rolle. Helt konkret arbejder vi på at få det til ske gennem vores Zero Carbon-projekt, hvor vi på globalt plan har samlet vores 1.000 største leverandører i et bæredygtigt fællesskab med fokus på videndeling, synergi og maksimal udnyttelse af hinandens grønne ekspertiser.”

EcoVadis evaluerer 75.000 virksomheder fra 200 forskellige brancher i 160 lande. Metoden fokuserer på 21 emner, som er inddelt i fire temaer (miljø, arbejdsmiljø og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb). De 21 emner og kriterier bygger på internationale bæredygtighedsstandarder som fx Global Compact-principperne, ILO-konventionerne (International Labour Organization), GRI-standarden (Global Reporting Initiative), ISO 26000-standarden og CERES-principperne.

”Hvert år er de nominerede virksomheder til vores Sustainable Procurement Award et eksempel på, hvad det vil sige at skabe positive miljømæssige og sociale forandringer gennem bæredygtige initiativer og partnerskaber. Mens alle nominerede kandidater gør store fremskridt inden for deres bæredygtighedsrejser, skiller Schneider Electric sig ud for de ekstraordinære fremskridt, de gør for at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores planet og dens mennesker,” siger Pierre-François Thaler, Co-CEO, EcoVadis.

LÆS også: Schneider Electric – Ny standardramme til bæredygtighedsmåling i datacentre
Schneider Electric Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.