Lemvigh-Müller – Måling er nemt med det rigtige tilbehør!

Sammen med elektrikere har Elma udviklet en serie af måletilbehør, der kan være med til at gøre de daglige målerutiner både hurtigere og mere effektive samtidig med, at de er med til at holde sikkerheden i fokus.

Blæksprutten til isolationstest

Når du laver isolationstest af strømkredse, der indeholder elektronik, bør alle fase- og nulledere være forbundet. Med Easy-ISO er det nemt at lave disse forbindelser og udføre målingen. Easy-ISO-sættet består af fire 6mm magnetprober og en 4-polet ledning, der er samlet i en målebøsning. De smarte magnetprober holder ledningen fast på målepunktet uden at du skal bruge værktøj og løsne klemmer.

Teleskop prøvepind

Nu kan du stå på gulvet og udføre målinger på loftarmaturer, hvor du normalt skulle op på en stige, ned ad en stige, flytte stigen, op… ned… Du kan med andre ord spare både tid og kræfter. Prøvepinden med teleskop kan også bruges til lavtsiddende genstande, så du ikke skal ligge på knæ og lave målingen.

Prøveledning på kabeltromle og med bælte

Prøveledninger er typisk 1-2 meter, men du har sikkert også oplevet, at det ikke altid er nok. Elma tilbyder en række forskellige løsninger med prøveledninger monteret på praktisk kabeltromle, så der altid er orden i ledningen, og det er nemt at udrulle den nødvendige længde. Du kan også få en kabelrulle med sikkerhedsprøveledning på bælte, Elma B-Reel. Du kan altså have begge hænder fri, mens du arbejder på målinger, der kræver lange prøveledninger

CEE stikprop adapter

Slip for at skulle holde 2, 3 eller flere prøvepinde i stikkontakten på én gang. Med en stikadapter til 4mm bananstik bøsning sparer du tid og sikrer korrekt måling. Perfekt til installationstest, isolationstest og spændingsmåling.

Alsidig installationstester

Eurotest XDe lever op til de skærpede krav i DS 60364, så du er klar til fremtiden. Testsekvenserne er fuldautomatiske, så du sparer tid, og du kan sende rapport fra din telefon, når den er forbundet med app. Hvis du skal lave funktionsafprøvning af ladestandere, er Metrel adapter alt, du behøver. Den simulerer tilslutning af elbil inkl. kommunikation mellem bil og ladestik og en række forskellige fejlscenarier.

Se Leverandører af Kabeltestere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger