Herkules – Indbrud i lastbiler, trailere og containere

Det sker ikke for mig, tænker du måske. Men hvad hvis det gør? Forestil dig at containeren med al byggepladsens værktøj en dag er brudt op. Eller det dyre (og i øvrigt uerstattelige) måleinstrument er forsvundet fra lastbilens lastrum. Hvor meget forsinkes hele projektet nu? Hvor mange dagsbøder giver det? Sure kunder? Bøvl og problemer?

Problemer kommer ofte helt af sig selv, og med den solide og enkle lås fra Herkules har du nu et problem mindre. 

I containere, trailere og lastbiler tilbyder vi bl.a. styring via sms, hvilket ikke blot giver en nem og effektiv sikring i hverdagen, men som også monteres hurtigt og enkelt. Der er dog også mulighed for at benytte en låsebrik, gps, timer eller noget helt andet.
I lastbilen har vi ligesom i varebiler også mulighed for at styre låseenheden via centrallåsen, hvor der så skal tænding på bilen for at låse op igen.

Se mere her

LÆS også: Herkules Sikring – Sådan sikrer du din trailer eller container mod indbrud
HERKULES Sikring's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *