Flamco Strengreguleringsventiler

Fleksibel installation i enhver position samt meget lave måletolerancer.

Flamco sælger strengreguleringsventilerne med brandet Nexus. Disse strengreguleringsventiler er blevet mere og mere populære indenfor projektmarkedet og er tilgængelige hos dansk distributør.

Indregulering og regulering

Brug for EX ventiler?

NexusValve er et komplet sortiment, der omfatter alle varianter af både statiske og dynamiske strengreguleringsventiler samt differenstrykregulatorer og forindstillelige afspærringskuglehaner. Den innovative NexusValve-teknik videreudvikles hele tiden for at gøre installation, hydraulisk justering og driften endnu mere simpel og hurtigere med henblik på en forbedret slutbrugerkomfort og energibesparelse. En optimeret ventilkonstruktion og afstemte partnerventiler sikrer en perfekt justering og gør vedligeholdelses- og servicearbejde let. For at sikre den høje kvalitetsstandard fremstilles alle NexusValve-produkter iht. ISO-kvalitetsstandarder. Det er muligt at erhverve en omfattende servicepakke med tekniske dokumentationer og teknisk hjælp.

Dine fordele

  • Hurtig og simpel hydraulisk justering
  • Meget lave måletolerancer (ved hjælp af Fluctus-dyse)
  • Fleksibel installation i enhver position/kan monteres uden rørstykke (kun Fluctus op til DN 50, Vivax og Passim)
  • Simpel tilpasning via afkobling fra målestrækning + forindstilling (Fluctus og Vivax)
  • Ingen ændring af indstillingsværdier ved afspærring

De statiske ventiler er primært Fluctus og Vertex, hvor Fluctus serien er den mest anvendte og alsidige, men Vertex serien er mere prisbillig.

Nexus Fluctus

NexusValve Fluctus (Fixed Orificed Regulation Valve (FODRV)) er en kombineret statisk strengregulerings- og afspærringsventil til køle- og varmesystemer. Målingen sker ved hjælp af en Venturi-dyse med fast Kv-værdi. Montering uden lige rørstykke; måling af flow uden angivelse af ventilposition og afspærring med kuglehane.

Materialer:

Hus: Venturi-spindel, måletilslutninger afzinkningsbestandig messing CW602N, kugle/reguleringsskrue: afzinkningsbestandig messing CW602N, forkromet.

LÆS også: Flamco introducerer ultrakompakt, termisk batteri til varmt brugsvand
Flamco's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger