ICS – Præcise og robuste tællere

Uanset om du bruger elektroniske, elektromekaniske, mekaniske eller pneumatiske tællere, er Hengstlers tællere designet til at opfylde dine krav.

ICS A/S har Hengstler som stærk samarbejdspartner indenfor tællere. Hengstler er en førende europæisk producent af industrielle komponenter til tælle- og kontrolapplikationer.

Med Hengstlers tællere kan du sikkert og pålideligt kontrollere og overvåge industrielle processer. Samtidig er det en effektiv og ressourcebesparende løsning. Tællerne er robuste og lette at håndtere og kan bruges i kombination med programmerbare logiske controllere eller som selvstændige løsninger. Maskinoperatører kan indtaste data enten lokalt eller i det elektroniske kontrolcenter.

For at fuldende produktsortimentet leverer vi også individuelle optællingsløsninger. Vores kunder sætter stor pris på vores omfattende erfaring og kompetente service og rådgivning samt vores brede applikationsviden og høje fleksibilitet. Vi har et bredt produktsortiment fra Hengstler, og vi tilbyder både forvalgstællere, miniaturetællere, sumtællere samt multifunktionstællere, og tilbyder også absolut og inkremental encodere fra Hengstler.

LÆS også: ICS A/S deltager på dette års AUTOMATIK messe i Brøndby
ICS A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.