Avery – Holdbare og stærke vejrbestandige etiketter med dit eget design på

Det smarte ved at bruge de holdbare etiketter fra Avery er, at man som virksomhed selv kan printe sine mærker og skilte med det indhold, og i det antal, man har brug for.

Etiketterne er på A4 ark, og kan printes på en helt almindelig laserprinter, nogle få kan printes på inkjet printer, og vi har også en serie af holdbare etiketter der kan printes på din Dymo etiketprinter. Nedenfor kan du downloade PDF-filer med yderligere specifikationer. 

Alle produkterne kan du nemt og enkelt designe og printe med det gratis online tilgængelige Avery Design & Print software hvor du også finder masser af skabeloner og piktogrammer som du kan bruge på dine etiketter. Læs mere om softwaren her.

Vi sælger alle produkterne på Averys egen webshop.

Holdbare, stærke vejrbestandige etiketter
Med vores etiketters sikre mærkning undgår du, at miste dit udstyr. For de fleste håndværkere er værktøj og andet udstyr deres vigtigste arbejdsredskaber, og det kan have store økonomiske konsekvenser hvis værktøjet mistes eller bliver forbyttet på byggepladsen – Ikke kun fordi det er dyrt at skulle indkøbe nyt værktøj, men også i tabt arbejdstid.

Avery har et stort udvalg af holdbare etiketter i forskellige størrelser der kan printes med fx logo og navn og sættes på både værktøj og udstyr.

De hvide holdbare, stærke og vejrbestandige polyester etiketter er ideelle til mærkning af værktøj og inventar, da de er langt mere holdbare end almindelige papiretiketter, og du kan printe på dem i farver så fx dit logo står flot og klart.

Desuden findes de både med en permanent lim til vedvarende mærkning og skiltning, eller med en aftagelig limtype så skiltet kan fjernes uden at efterlade limrester og derved egner sig til midlertidig skiltning og mærkning.

De holdbare, stærke og vejrbestandige sølv etiketter er UL certificerede og egner sig derfor specielt godt til mærkning af teknisk udstyr.

Etiketter til de mest ekstreme opgaver
De ekstra resistente etiketter er BS5609 Afsnit 2 certificeret, og er derfor den helt rigtige etiketløsning i fx vådrumsmiljøer til at mærke på fliser, buede overflader og sanitet, som ofte bliver tørt af. Materialets elasticitet gør dem også perfekte på buet eller krumt produktionsudstyr eller i lagerfaciliteter. Etiketterne er vaskbare og modstandsdygtige overfor gængse rengørings- og opløsningsmidler samt olie og snavs, samt tåler høje og lave temperaturer (-40° til +150°C).

Etiketten tåler udover vand, almindelig aftørring og temperatursvingninger, også saltvand – derfor er den ideel til skiltning på containere og i marine og offshore industrien. Etiketternes specielle egenskaber gør dem velegnede til GHS/CLP mærkning.

Skiltning
Instruktioner, vigtige meddelelser og advarsler skal være iøjnefaldende og fremstå klare og tydelige for læserne, men hvordan kan du sikre dig, at dine instruktioner, vigtige beskeder og advarsler fanger alles opmærksomhed, er letlæselige og bliver siddende der hvor du hænger dem op?

Med Averys selvklæbende etiket-produkter kan du printe skilte, advarsler og mærkning med lige præcis det indhold og i det antal du har brug for, på kontorets egen printer.

De holdbare og vejrbestandige gule etiketter er velegnede til synlig og iøjnefaldende advarselsskiltning og mærkning på steder hvor man skal være særlig opmærksom.

De henvender sig f.eks. til elektrikere, installatører, håndværkere, produktionsvirksomheder, malervirksomheder, lagerfaciliteter, og andre arbejdspladser og virksomheder hvor arbejdssikkerheden skal være i top, og hvor der er mange advarsler forbundet med brug af produktionsudstyr, el-tavler, målerskabe mv. De hvide holdbare etiketter egner sig godt skilte der skal printes i farver, til detaljerede instruktioner ved fx maskiner og andet stationært udstyr.

Etiketterne er fremstillet i et stærkt holdbart polyester materiale, som ikke kan rives i stykker, og limen er mere holdbar end på almindelige etiketter. De er modstandsdygtige overfor olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturudsving.

Det gør dem ideelle udendørs i alt slags vejr og indendørs, i miljøer med høje krav til holdbarhed. De skal blot sættes på en plan overflade, hvor hele limfladen bliver aktiveret.

Hvis du har brug for inspiration til skiltning og mærkning, kan du med fordel klikke her.

LÆS også: Avery – Print kontrolmærker med dit eget logo
Avery Nordic's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger