Alt du skal vide om det nuværende computermarked

Det er altid godt at have en finger på pulsen, når det kommer til computere. Udviklingen af computere har lige siden PC’en så dagens lys slået den ene rekord efter den anden. Computere er blevet hurtigere, bedre, smartere og mindre år for år, og der kommer hvert år helt nye funktioner til, som du kan bruge i din hverdag. Og så er computerne også blevet billigere år for år. Hvor du i start 00’erne dengang skulle smide i omegn af 30-40.000 kroner for en computer, er det i dag ikke sjældent, at man ser computere til 3.000 kr.

Men de seneste to år har faktisk været en undtagelse af de sidste 30 års udvikling af computere. For ligesom i mange andre brancher, så har manglen af komponenter og materialer sat en mindre dæmper på udviklingen af computer. De store producenter kæmper pludselige  om at få fingrene i de nødvendige komponenter til at producere computere.

Mangel på mikrochips

Især manglen på mikrochips gør, at udvalget af computere bliver mindre og mindre for tiden. Andre brancher, såsom bilbranchen, er villige til at betale mere for mikrochips til deres biler end hvad computerproducenterne gør, og derfor ender producenter af computere bagerst i køen, når det kommer til mikrochips.

Årsagen til manglen på mikrochips skal findes i mange forskellige årsager, men den største var nok da corona-virussen lukkede store dele af verden ned. Mange virksomheder var pludselig nødt til at købe bærbare computere til deres ansatte til deres hjemmekontor, så de fortsat kunne arbejde til trods for nedlukningerne i samfundet.

Udmeldingen er, at det kan vare helt op til to år endnu, før vi har en produktion af mikrochips der svarer til efterspørgslen, og derfor er der også dystre tider forude til dig, der leder efter et godt computer-tilbud.

Slå til nu for et godt computer tilbud

Er du der, hvor du overvejer at købe en ny PC, så er det nu, du kan få de bedste computer tilbud. I hvert fald hvis du kigger 1 år frem.

Det skyldes at mange forhandlere har købt stort ind af computere til priser før prisstigningerne, og derfor kan du lige nu se computere til priser, som du nok ikke kommer til at se igen i den nærmeste fremtid.

Både når det gælder bærbare computere, stationære computere og tablets, så er det lige nu du kan finde en god pris på det.

Den danske computerforretning, Duka, er en af disse virksomheder, som lige nu oplever at have rigtige mange spændende computer tilbud til priser man nok ikke kommer til at se lige foreløbig.Find flere computer tilbud lige her

LÆS også: Hvorfor Gambling SSL-certifikat er vigtigt, når du spiller online
Alt du skal vide om det nuværende computermarked's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger