KLINGER – Ny drænbar Coriolis masseflowmåler

Klinger Danmark udvider atter programmet indenfor flowmåling, denne gang med en ny Coriolis masseflowmålere. Den nye måler tilbyder nøjagtig måling af væsker og tørre gasser, enten i kompakt udførelse, med påbygget transmitter, eller i adskilt version 

I standard udførelse kan måleren anvendes til proces temperaturer fra -50 til +125°C – mens målerørene er designet til at modstå tryk op til 250barG (afhænger af valgte version).

Den nye model er en 2-rørs måler med V-formede målerør, der er selvdrænende ved lodret montage.

Den leveres i rørdimensioner fra DN15 op til DN250, svarende til et maks. flow på 1.500 t/h. W-Mass leveres med enten flange eller TriClamp tilslutninger til processen og data som:

  • Målenøjagtighed bedre end +/- 0,2% af måleværdi (option 0,1%)
  • Medieberørte dele i rustfri stål (Målerør SS316 / Flanger SS304)
  • Måling af densitet i området 0,2 g/cm3…3,0 g/cm3

Med den nye model udvides programmet med en drænbar måler som supplement til den tidligere U-Mass (der ligeledes er en 2-rørs måler men med U-formede målerør). Begge modeller kan benyttes til kontinuerlig måling af masseflow, densitet og temperatur – uden at stille krav til ind­ og udløbsstræk.

Transmitteren vælges enten i kompakt eller adskilt udførelse ­ begge typer IP67. Den har baggrunds belyst LCD display, som kan aflæses selv under vanskelige forhold, og leveres med analoge udgange (4 til 20mA), Skaleret impuls / Frekvens (0…10 kHz), samt mulighed for kommunikation (Modbus RS485 og HART).

Læs mere om Klinger’ Coriolis målere her

LÆS også: KLINGER på Automatik messen – Fokus på Flowmåling
KLINGER Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger