Strenometer – Forseglede lamper til vejrægthedstest

Gør markedsførende Weather-Ometre® endnu nemmere at betjene og vedligeholde  

Strenometer ApS har fornøjelsen af at præsentere den nye forseglede lampe fra Atlas Material Testing Technology, vores leverandør af udstyr til lys- og vejrægthedstest.

De vigtigtste fordele ved den nye lampe kan opsummeres til:

  • Forenklet installation – tilslut og brug.
  • Forhindrer forkert montering/demontering.
  • Mindre nedetid.
  • Mindre risiko for brud på glasset eller fejl der skyldes forkert håndtering.
  • Gentagelige testforhold på grund af minimal håndtering.
  • Nem identifikation af filterkombinationer og varenumre.

Lampen der er designet til Atlas’ Weather-Ometer® model Ci4000 og model Ci4400, har alle elementer – xenonlampe, indvendigt glasfilter, udvendigt glasfilter og og tilhørende hardware –samlet i én forseglet enhed. Lampen skal blot tilsluttes og er så klar til brug.

Korrekt vedligeholdelse af et Weather-Ometer® kræver at xenonlampe samt de indre og ydre filtercylindre udskiftes ved bestemte tidsintervaller så man er sikker på at de at opfylder de spektrale krav. Den nye forseglede lampe gør drift og vedligeholdelse ekstremt nem.

Lampens design der integrerer alle elementer i én enkelt, fabriksforseglet enhed, reducerer risikoen for brud på glasset samt forkert montering/demontering af lampen, og det reducerer nedetiden og er således både tids- og pengebesparende.

Den forseglede lampe fås med to forskellige filterkombinationer: Right Light®/Kvarts og Boro S/Boro S filterkombinationer.

Yderligere information om de forseglede lamper kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

Strenometer ApS er et førende specialfirma inden for instrumenter og testapparater til farve- og lakindustrien, kunststofindustrien samt tekstilindustrien. Vi har en bred og veldokumenteret viden, og vores rådgivende personale har relevant markedserfaring og derfor et godt kendskab til den praktiske anvendelse af vores produkter.

LÆS også: Strenometer – Vandtæt digitaltermometer i nyt moderne design
Strenometer ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger