Norton lancerer et sæt med en trykluftsdrevet skære- og slibemaskine til brug inden for karrosseri-tekniske opgaver

Norton udvider sit udvalg af værktøj til eftermarkedet for biler, med et nyt sæt som indeholder en trykluftsdrevet (pneumatisk) skære- og slibemaskine brug inden for karrosseri- tekniske opgaver. En totalløsning inklusiv tilhørende skære- og slibeskiver, til hurtigt at kunne skære og slibe i forbindelse med reparationer af kollisionsskader.

Eftersom mange opgaver på karosseriværksteder kræver metalbearbejdning i svært tilgængelige områder, er det vigtigt at have det rette værktøj for at kunne færdiggøre opgaven så hurtigt og effektivt som muligt – hvad end man renoverer- eller reparerer biler. Nortons nye trykluftsdrevne skære- og slibemaskine hjælper operatøren med nemt at komme til i svært tilgængelige områder uden at skade metaloverfladen. Maskinen aktiveres ved at trykke på startergrebet m/sikkerhedspal, og har en fastmonteret sikkerhedsskærm og et blødt gummigreb, der dæmper vibrationer og giver bedre kontrol under arbejdet.

Sættet indeholder desuden vores seneste teknologi af højtlydende Norton Blue Fire 76mm skære- og skrubskiver, hvormed operatøren får en komplet løsning til at skære karrosseripaneler, chassisbjælker, udstødningsrør/-Clamps og rustne bolte. Alt leveres i en praktisk værktøjstaske sammen med et par Norton beskyttelsesbriller.

– Nortons nye sæt til karrosseri-tekniske opgaver er udviklet med operatøren i fokus. Den trykluftsdrevne skære- og slibemaskine med skiven vinklet 90° er let og støjsvag, og forbedrer virkelig Norton Blue Fire skivernes ydeevne – og gør det lettere og hurtigere at skære og slibe sammenlignet med andre skiver på markedet, fortæller Joakim Baringe, salgschef for Skandinavien hos Saint-Gobain Abrasives.

Hvis du vil have mere at vide om Nortons sæt med en trykluftsdrevet slibemaskine til brug inden for karrosseri-tekniske opgaver, er du velkommen til at kontakte din lokale Norton-repræsentant eller besøge www.s-g-a.dk.

LÆS også: Norton udvider deres Vulcan-sortiment med slibeskiven Vulcan Comfort
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger