Nyhed: Simpson Strong-Tie lancerer ETA-godkendte skruer

Beslag- og skrueproducenten Simpson Strong-Tie har opnået ETA-godkendelse på deres skruer. Det betyder, at ingeniører nu kan slippe for at lave tidskrævende udregninger, når de skal vælge produkter

Ingeniører, der arbejder med bærende trækonstruktioner, kan fremover få lettet deres arbejde, hvis de altså vælger skruer fra producenten Simpson Strong-Tie.

Virksomheden har over de sidste to år udviklet ETA-godkendelser til en række af deres skrue-modeller. Det betyder dermed, at ingeniørerne slipper for at lave udregninger på skruernes performance, og det giver en nemmere arbejdsproces.

“Vi er meget glade for at få ETA-godkendelsen til vores skruer. Når man holder to skruer op foran sig, så ligner de jo hinanden. Og det er det her dokument og kvalitetsstempel, der viser, at vi leverer nogle solide produkter og adskiller os fra konkurrenter,” udtaler Frederik Lindgaard, der er Product Marketing Manager hos producenten og fortsætter:
“Ingeniører kan jo godt selv lave de her beregninger, men det er bare utroligt tidskrævende, så vi håber, at det vil lette deres arbejdsbyrde.”

I Simpson Strong-Ties tilfælde kommer de nye ETA-godkendelser ikke kun ingeniøren til gode. For håndværkeren kan også læse sig frem til, at man ikke behøver forbore, når man bruger virksomhedens ETA-godkendte skruer.

Fremtiden byder på mere træ og dokumentation
Simpson Strong-Tie har opnået ETA-godkendelsen på hele 20 produktfamilier, som især er konstruktionsskruer i varierende størrelser. Og kigger man fremad, bliver der nok brug for både de små og store skruer, forklarer Frederik Lindgaard:
“Trækonstruktioner bliver mere og mere populære i byggeriet, ligesom dokumentationen af byggematerialer bliver fortsat vigtigere. Derfor imødekommer vores produkter den fremtid, vi kigger ind i.”

ETA-godkendelsen svarer på en lang række performance-tekniske spørgsmål som for eksempel, om man kan skrue skråt ind, hvor tæt på kanttræet eller andre skruer man kan komme, og om om forboring er nødvendig. Simpson Strong-Tie har deres helt eget europæiske korps af ingeniører og teknikere, og det er blandt andet derfor, at det har været muligt for dem at udvikle.

“ETA-godkendelsen er vigtig for os, for den understreger vores produkters høje kvalitet og det faktum, at ingeniører og håndværkere kan stole på vores produkter,” understreger Product Marketing Manageren.

Udover skruerne har virksomheden også en lang række beslag, der ligesom skruerne har opnået ETA-godkendelsen, som nogle af de første på markedet.

LÆS også: Simpson Strong-Tie – Danskudviklet søjlesko sparker ressourceforbruget i bund
Simpson Strong-Tie A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger