Pepperl+Fuchs – Slut med plasticposer ved overfyldte glascontainere

Træt af svineriet ved overfyldte containere i det offentlige rum (glas, papir, affald, tøj osv)?

Er vandstanden høj ved diget ude i marsken, så stormfloden står for døren? Eller er gylletanken på det yderste overdrev ved at løbe over? Er samlebrønden fuld? Eller trænger kvæget på heden til mere grovfoder i foderbeholderen?

Fælles for disse steder er at der ofte ikke er strømforsyning eller dataadgang.

Her kommer den batteridrevne trådløse niveaumåler WILSEN.sonic.level fra Pepperl+Fuchs til gavn

I Freiburg i Tyskland har man undgået både overfyldte tipcontainere eller at spilde brændstof og mandetimer på at køre forgæves til tomme flaskecontainere ved at installere den batteridrevne trådløse niveaumåler WILSEN.sonic.level fra Pepperl+Fuchs. Så spares både miljøet og skatteborgernes penge.

Se indslag fra Baden TV Süd her og få lejlighed til at opfriske dit skoletysk: Nie wieder überfüllte Altglascontainer: Freiburg testet Ultraschall-Sensoren | Baden TV Süd (baden-tv-sued.com)

Grundlæggende er WILSEN.sonic.level en ultralydssensor til niveau/afstandsmåling med kraftigt batteri og LORAWAN interface. Batterilevetid med tre ultralydsmålinger og en transmission med GPS-lokalisering i døgnet er mere end 5 år og batteriet kan udskiftes. Transmission indeholder udover måledata også batteristatus, temperatur og GPS-lokation, således at flytbare enheder som containere kan spores.  De flere niveaumålinger giver information om fyldningstakten, så man kan forudsige hvornår beholderen bliver helt fuld, eller diget løber over.

Wilsen findes i 2 udgaver til hhv 4 og 2,5 m rækkevidde

LORAWAN er et landsdækkende netværk med lang bølgelængde og lav transmissionshastighed, hvilket sikrer dækning hvor GSM ikke rækker, f.eks. bag tykke betonmure eller flere meter under jorden. Samtidig er energiforbruget lavt og LORAWAN-kommunikationen er end-to-end krypteret.

WILSEN.sonic.level er et ægte IoT/Industry 4.0-produkt som opsættes enkelt via en app på smartphone over bluetooth og LORAWAN-kommunikationen er end-to-end krypteret.

Man kan både anvende de offentlige eller etablere egne private LORAWAN netværk. Der er mere information om den globale udbredelse af LORAWAN her: Homepage – LoRa Alliance® (lora-alliance.org) Yderligere information på Pepperl + Fuchs hjemmeside

LÆS også: Pepperl+Fuchs – Komplet fleksibel HW og SW-pakke til vision applikationer
Pepperl+Fuchs A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger