Spar energi med Netatmo

Leder du også efter en mere energibesparende måde at opvarme hjemmet på? Netatmos intelligente termostater og termostatventiler er løsningen!

I en tid hvor energibesparelse måske er mere relevant end nogensinde før, er Legrand den sikre samarbejdspartner. Med stigende energipriser og klimaforandringer på sit højeste, kan du komme en høj varmeregning i forkøbet med energibesparende løsninger fra Legrands Smart Home-brand, Netatmo.

Leverandører af blandeventiler

Netatmo tilbyder et bredt udvalg af Smart Home-løsninger inden for sikkerhed, energi, vejr og luftkvalitet. Særligt har de smarte overvågningskameraer, røgalarmer og indendørs luftkvalitetsmålere været efterspurgt, men løsningerne inden for energi vinder nu frem – med god grund!

De intelligente termostater og termostatiske ventiler, som er inkluderet i startpakken, sørger for komfortable rumtemperaturer og mulighed at reducere varmeregningen med 37%*.

Termostaterne er kompatible med 1500 kedelanlæg og varmepumper, og har forbindelse til Netatmo-relæet via sin egen radiofrekvens. Relæet er inkluderet i startpakken og i den kollektive varmepakke. Relæet er tilsluttet internettet med Wi-Fi og kan fjernbetjenes fra appen, Netatmo Energy. Termostaten kan erstatte de fleste vægtermostater og trådløse termostater, men det er også muligt at installere den som en ny termostat til at styre et kedelanlæg eller en varmepumpe.

Installér nemt og hurtigt de termostatiske ventiler, som ligeledes er tilsluttet med radiofrekvens til Netatmo-relæet, og er kompatible med 90% af radiatorerne på markedet.

De talrige funktioner tilbyder blandt andet et opvarmningsskema og individuel opvarmning i boligens forskellige rum, så temperaturen kan tilpasses helt efter behov og daglige rutiner. Slå eksempelvis nat-tilstand til og spar energi mens du sover, så kun soveværelserne opvarmes og temperaturen sænkes i resten af hjemmet. Med intelligent regulering analyseres rumforholdene i realtid, og justerer temperaturen i henhold til solens intensitet, brug af rummet eller hvis et vindue står åbent, så energispild forhindres. På den måde bliver energibesparelser nemmere, uden at gå på kompromis med komforten. Nemt og bekvemt.

Startpakken består af ét relæ og to termostatventiler, som kan styres via appen, Netatmo Energy, på en smartphone, tablet, computer eller manuelt. Ekstra termostatventiler og termostater kan tilkøbes.

*Kilde: Netatmo Smart Thermostat-brugere, mellem november 2014 og marts 2015. https://static.netatmo.com/energy/save37.pdf

LÆS også: Legrand – Installationsstandere: multifunktionelle og nemme at installere
Legrand Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger