CG Jensen åbner byggeplads for tværkulturelt pilotprojekt

I denne uge er en række delegerede partnere fra kenyanske fagforeninger, brancheorganisationer, erhvervsskoler og NGO’er på besøg i Danmark for at lære mere om diversitet og bæredygtighed. Turen er blandt andet gået forbi CG Jensens byggeplads UN17 Village i Ørestad Syd.

Byggepladstavler finder du her

3F, Dansk Industri, Ulandssekretariat og foreningen Divérs har i snart to år drevet et pilotprojekt i Kenya, som skal bidrage til skabelsen af gode, bæredygtige jobs i Kenyas bygge- og vandsektor og samtidig finde nye løsninger på, hvordan man kan omsætte nogle af de fem millioner unge kenyanere (særligt kvinder) til kvalificeret faglært arbejdskraft.

I den forbindelse er en række delegerede partnerne på besøg i Danmark i denne uge for at møde vigtige aktører i og omkring sektorerne. I går gik turen til CG Jensens byggeplads UN17 i Ørestad Syd, hvor de delegerede fik et indblik i CG Jensens arbejde med at sikre bæredygtighed i byggeriet og medarbejderdiversitet – helt fra ledelseslag og ud på byggepladsen.

CG Jensen opfører på byggepladsen UN17 Village Danmarks hidtil højeste træbyggeri, hvilket de delegerende fandt meget interessant – lige som optimering af materialeforbrug, brug af materialer med et lavere CO2 aftryk samt affaldshåndtering også blev diskuteret indgående.

Pilotprojektet arbejder for at styrke forholdet mellem fagbevægelse og erhvervsskoler, at opkvalificere teknisk faglærte uddannelser med grønne kompetencer og ikke mindst at give uddannelserne et boost til, hvordan man i højere grad kan tiltrække og fastholde kvindelige elever.

LÆS også: CG Jensen omlægger trafikeret gade til cykelgade
CG Jensen A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger