Mere organiseret på begrænset plads med den nye chainflex CASE S kabelboks fra igus

Spar 50 % plads: igus supplerer chainflex CASE M til kabeltromler med CASE S specielt til tynde kabler

For at kunne optimere på plads og logistik leder vi konstant efter logistikløsninger til kabeltromler. Takket være den nye chainflex CASE S fra igus er pladsmangel på lageret en saga blot. Kabelboksen er en tilføjelse til den større CASE M, og giver også mulighed for let afskæring af kabler direkte fra boksen – selv når du er på farten. Med den mindre CASE S er opbevaring og transport nu endnu nemmere. Når alt kommer til alt sparer kunderne 50 % lagerplads, mens de bevarer 100 % af fordelene.

Med CASE M udviklede motion plastics specialisten igus allerede i 2020 en særlig logistikløsning til sine chainflex kabler, så brugerne kan spare både forsendelses- og lageromkostninger. chainflex CASE er en papboks fremstillet af 100 % genanvendelige materialer, som tillader transport uden palle. Varerne kan derfor transporteres af en pakketjeneste. Samtidig fungerer CASE som et opbevaringssystem til kabeltromler. chainflex kablerne kan vikles direkte ud af kassen og skæres til den ønskede længde. Opsætning af et pladsbesparende, økonomisk opbevaringssystem til tromlevarer er nu endnu nemmere takket være den nye chainflex CASE S. “Vi har bemærket, at der er et yderligere behov på markedet for en mere kompakt løsning til opbevaring og transport af kabler, der sælges pr. meter. Eksempler er tynde kabler eller kortere kabellængder,” forklarer Andreas Muckes, leder af afdelingen for chainflex kabler hos igus. “Med CASE S tilbyder vi nu vores kabelboks i en ny, mindre størrelse. Som et resultat sparer vi 50 % af emballageomkostningerne, og brugerne har brug for 50 % mindre lagerplads til deres kabler.”

Mere nyt fra Igus

Nem håndtering – selv når du er på farten
Med chainflex CASE M og S behøver kunderne ikke nogen form for reolsystem til ophængning af deres kabeltromler. Da begge størrelser er kompatible med hinanden, kan kunderne nemt stable kabelboksene oven på hinanden og dermed oprette fleksible lagerfaciliteter. Med den mindre CASE S kan lagerpladsen nu bruges endnu mere effektivt. Derudover reducerer brugerne også omkostninger på kortere kabellængder sammenlignet med chainflex CASE M med en maksimal påfyldning på 200 meter. Den kompakte størrelse betaler sig også, når du er på farten. chainflex opbevaringssystemet er transportabelt og kan takket være sine mindre dimensioner nu transporteres endnu lettere i bilen. Det kan for eksempel også bruges direkte på byggepladser. chainflex CASE er allerede en populær logistikløsning, især blandt serviceteknikere og inden for fabrikkernes serviceområde. I modsætning til kabellægning med en ring muliggør den monterede tromle kabelfyldning af energikæden uden snoning, hvilket danner grundlaget for en lang levetid i energikæden.

Genbestilling via QR-kode
Genbestilling af kablerne sker online med en smartphones, via en individuel QR-kode på forsendelseskassen. Dette reducerer ikke kun kundernes forsendelses- og lageromkostninger, men også ekspeditionsgebyrer. I alt kan der leveres over 850 kabler i chainflex CASE. Med chainflex serien modtager kunderne fleksible og robuste kabler, der er velegnede til forskellige applikationer med enorme hastigheder og accelerationer, lange vandringer og de mest ugunstige miljøpåvirkninger. I talrige tests i vores eget 3.800 kvm testlaboratorium beviser kablerne løbende deres lange levetid. Baseret på disse data kan deres levetid også beregnes præcist – med få klik ved hjælp af et online værktøj. “Takket være resultaterne af vores omfattende tests og vores mere end 30 års erfaring kan vi også med god samvittighed give vores kunder en garanti på op til 36 måneder eller 10 millioner dobbeltslag på vores kabler. Vi var den første tyske virksomhed, der fik dette løfte valideret af det verdenskendte testbureau ‘Underwriters Laboratories’ (UL),” tilføjer Andreas Muckes.

LÆS også: E-bil wallboxes: ikke flere sammenfiltrede kabler
Igus ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.