Phoenix Contact – Nye batteripol-stik til lagringssystemer derhjemme

Phoenix Contact introducerer nye stik til lagring derhjemme

Takket være mekanisk kodning og farvekoding kan Sunclix tilslutningsteknologi anvendes med batteriinvertere. DC stik beskyttet mod omvendt polaritet forebygger fejltilslutning i almindelig solcelletilslutningsteknologi og kortslutninger i batteripolerne. Berøringsbeskyttede batteripoler muliggør sikker installation, også i ikke-tilsluttet tilstand. Forsølvede kontakter giver langvarig stabilitet i tilslutningsteknologien. De nye produkter har kapslingsklasse IP66 og IP68. Stikkene er designet til strømme op til 35 A (IEC) / 50 A (UL) og spændinger op til 1.500 V DC. 

Alle produkter er certificerede i overensstemmelse med IEC 62852 og UL 6703. De internationale certifikater sikrer, at stikket lever op til både aktuelle og fremtidige krav.

Produktlister og mere information om Sunclix

LÆS også: Phoenix Contact – Nye stik til kabling af solcellepaneler
Phoenix Contact A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger