Carmo jobopslag – Opstiller/plastmedhjælper til sprøjtestøbeproduktion til dag- eller aftenhold

Vi søger en opstiller/plastmedhjælper til dag- eller aftenholdet. Som opstiller/plastmedhjælper er dit job at hjælpe vores plastmagere med opgaver som formskift samt klargøring af maskiner til indkøring til produktion. Arbejdsopgaverne omfatter primært:

  • Opsætning og nedtagning af støbeforme
  • Rengøring og klargøring af periferi-udstyr

Hvem er du:

  • Du har flere års erfaring fra lignende stilling i en sprøjtestøbeproduktion
  • Du har erfaring med at opsætte og nedtage støbeværktøjer og har generelt hænderne skruet godt på.
  • Behersker dansk i skrift og tale
  • Trives med en alsidig og fysisk aktiv arbejdsdag

Person

Jobbet kræver en person, der er god til at samarbejde og som tager initiativ og ansvar i forbindelse med de opgaver du tildeles. Du går op i kvalitet og sætter en ære i at levere et fejlfrit stykke arbejde. Du vil indgå i et team af dygtige fag- og ufaglærte kolleger, som alle bidrager til fællesskabet både fagligt og socialt. Arbejdsmiljøet er uformelt med en stor ansvarlighed og ambitiøs tilgang til arbejdet.

Vi tilbyder

Et godt arbejdsklima i et røgfrit miljø både inde og ude. Et aktivt, spændende og udfordrende job, hvor du vil have en bred vifte af tekniske arbejdsopgaver. Gode, engagerede samt dygtige kollegaer. Stillingen er en fuldtidsstilling med en 5 dages arbejdsuge. Oplæring vil finde sted på daghold.

Arbejdstid

Daghold: Mandag til torsdag fra 0700 – 1530 og fredag fra 0700 – 1330.

Aftenhold: Mandag til torsdag fra 1530 – 2330 og fredag fra 1500 – 2130.

Ansøgning

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgning med billede kan udelukkende ske pr. e-mail til Produktionschef Per Brix på mail pb@carmo.dk. Mærk tydeligt din ansøgning med overskriften ”Opstiller/Plastmedhjælper”. Relevante kandidater tages til samtale løbende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Så snart stillingerne er besat tages opslaget ned.

LÆS også: Carmo jobopslag – Operatører til nathold
Carmo A / S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.