Phoenix Contact – Elektronik i eksplosive miljøer

Når komponenter skal anvendes i potentielt eksplosive områder, er der en række regler, som skal overholdes.

Når komponenter skal anvendes i potentielt eksplosive områder, er der en række regler, som skal overholdes og de pågældende komponenter skal være godkendte til formålet. Disse generelle betingelser er der taget højde for i de ATEX/IECEx-certificerede huse i ECS-Ex serien, som giver producenter mulighed for at fokusere fuldt ud på deres ekspertise.

Progressiv digitalisering inden for en lang række industrier kræver blandt andet øget dataindsamling med netværk til kontrolrummet og endda verden uden for til fjernvedligehold. Det betyder øgede krav til både funktionel sikkerhed og IT-sikkerhed. Elektronikken har sammen med den passende software opgaven med at beskytte den indsamlede data mod uautoriseret adgang. For at sikre mod mekanisk og miljømæssig påvirkning skal der rettes opmærksomhed mod kvalitet og godkendte applikationsområder for det anvendte hus.

Se det brede program af elektronikhuse på vores hjemmeside

LÆS også: Phoenix Contact – Massetilpasning i elektronikhuse – huse og tilslutningssystemer til building automation
Phoenix Contact A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *