Skybrudskompagniet – MURO Stormflodsbarrierer

“MURO” en ekstremt let oversvømmelse barriere. Denne smarte oversvømmelse panel er let at installere på mindre end 2 minutter, og det kan placeres foran døre, vinduer og større åbninger. Denne oversvømmelse barriere er pre-installeret med næsten usynlige førerskinner for ikke at ændre bygningernes arkitektur.

Et intelligent modul system der kan beskytte store åbninger til næsten enhver længde.

Styrke og egenskaber:

Barrierebjælker og stolper er lavet af legeringen EN AW-6082, som er en højstyrkelegering til højtbelastede anvendelser. Typiske anvendelser er offshore konstruktioner.
EN AW-6082 er certificeret til marine brug.

Anodisering:

Barriere og U profiler oxideres i en sur elektrolyt ved hjælp af vekselstrøm. Dermed skabes en tykkere oxid som er hårdere, tåler slid bedre og forbedrer metallets korrosionsbeskyttelse.

Tykkelse af bjælker:

4 mm + forstærkningsribben inden for ekstra styrke til stabilitet og mod afbøjning, når vandtrykket og bølger skubber mod barrieren. 

Anvendelse:

Hver enkelt bjælke har 2 håndtag til nem montering og demontering af barrieren. Især under demontering vil dette vise sig gavnligt. Når EPDM samlinger mellem bjælkerne er våde og komprimeret (luften skubbes ud – vakuum effekt) har de tendens til at holde sig til hinanden (det er derfor, at intet vand kan trænge ind). Håndtag gør at barrierebjælkerne nemt trækkes fra hinanden.

Vægt:

 6,5 kg per meter.

Se mere her

LÆS også: Skybrudskompagniet – Med Innovative løsninger i gnavefri materialer (se note 2) tager vi kampe op mod oversvømmelser
Anpartsselskabet Skybrudskompagniet's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger