Ny vakuumløfter?

Vakuumløftere er type løfteudstyr der bruges til at løfte og flytte tunge byrder ved hjælp af et vakuum. En vakuumløfter gør et løft mere ergonomik, da den gør byrden vægtløs for brugeren. Vakuumløfterens hovedkomponent er en pumpe, der suger luft fra en griber med en sugekop, som skaber et vakuum og holder byrden. Vakuumløftere er ofte sikrere og mere effektive end andre former for løft, fordi de giver mere kontrol over byrden og mindsker risikoen for skader på både bruger og byrden. De kan bruges i mange forskellige brancher, herunder lager, bygge- og anlægsindustrien, jern- og stålproduktion samt fødvare. Vakuumløftere monteres ofte i enten en svingkran eller en traverskran for dække det ønskede arbejdsområde.  

Er en vakuumløfter måske den rigtige løsning på jeres udfordringer? Hos Fyns Kran Udstyr er vi eksperter i vakuumløftere og de tilhørende kransystemer. Kontakt hos på 7015 2015, fku@fku.dk eller benyt ovenstående links. Vi glæder os til at høre fra dig!

LÆS også: Fyns Kran Udstyr – Leder du efter surringsbånd?
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger