Viega A/S får ny direktør

Viega får ny administrerende direktør for Danmark og Norden den 1. februar 2023. Udnævnelsen sker som følge af nuværende administrerende direktør Kent Nielsens beslutning om at træde tilbage efter mere end 10 år i Viega.

Efter 11 gode år hos Viega overdrager Kent Nielsen efter eget valg posten som administrerende direktør for Viega A/S til Anders Zeeberg Mikkelsen.

Anders Zeeberg, 47 år, skal stå i spidsen for Viega i Norden. Anders Zeeberg kommer fra en rolle som Country Director for Vaillant i både Norden og Holland og er netop hjemvendt til Danmark efter fem års udstationering i Amsterdam, hvor han har løftet Vaillants strategiske forretning.

Anders Zeeberg har en imponerende karriere med sine 29 år i HVAC-branchen. Ud over at have arbejdet med salg, udvikling og ledelse hos Vaillant, har Anders Zeeberg erfaring fra grossistvirksomhederne Brødrene A&O Johansen A/S og A.C. Nielsen´s Eftf. A/S.

”Jeg har gennem hele min professionelle karriere arbejdet i HVAC-branchen, og det er og forbliver mit hjertebarn. Derfor er det mig en stor glæde, sammen med Viegas mange dygtige medarbejdere, kunder og partnere, at få lov at fortsætte den stærke udvikling, som Kent Nielsen har skabt et solidt fundament for i Norden,” siger Anders Zeeberg.

LÆS også: Viega – Afløbsrende med designfrihed: Advantix Cleviva
Viega A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger