Komponenter til at forbedre indeklima og spare energi – se dem hos Belimo på VVS’23 

Belimo Danmark er en del af den verdensomspændende schweiziske virksomhed Belimo AG, der sælger blandt andet spjældmotorer, ventiler og sensorer til byggebranchen.

Der bliver mange bud på, hvordan bygninger kan spare energi på VVS’23. Det forudser Belimos direktør Ole Fornill: ”Energibesparelser bliver helt sikkert et stort tema på messen. Og her har Belimo de produkter, der kan gøre en forskel, og som samtidig forbedrer indeklimaet og komforten i bygningerne.” Og som han siger, kan du faktisk forbedre både indeklimaet og energiforbruget med komponenter fra Belimo. 

Energieffektive og pålidelige løsninger 

Det skyldes både de energieffektive og pålidelige ventiler, aktuatorer og sensorer fra Belimo. Og det skyldes at de kan bus-kommunikere med resten af HVAC- og BMS-systemet, så driften kan optimeres – både efter behov og efter bedre udnyttelse af varmeenergien. På VVS’23 kan du blandt andet se 

• Energiventiler der regulerer efter effekt og sparer energi 

• Rumsensorer der pålideligt måler temperatur, luftkvalitet og luftfugtighed 

• Belimo Manifold der er forberedt til bus-kommunikation 

• Bus- og IoT-kommunikation der forbinder HVAC og BMS og optimerer driften 

• Flowventiler og trykuafhængige ventiler til at sikre korrekt flow også ved dellastdrift 

• Og flere nyheder inden for ventiler, aktuatorer og sensorer 

Mærk hvor nem montagen af Belimos produkter er 

På VVS’23 kan du få produkterne i hånden og få et indtryk af, hvor meget Belimo har gjort for at gøre installationen nem. Produkterne er kompakte, så de kan håndteres på meget lidt plads, og mange af dem skal blot klikkes på uden værktøj. F.eks. kan sensorernes bagplade tages af og monteres, hvorefter sensoren blot klikkes på plads.  

Mød Belimo til VVS’23 på stand C-3013

Der bliver stort behov for energirenovering i mange bygninger og deres HVAC-anlæg i de kommende år. Det er nødvendigt, hvis Danmark skal nå sine klimamål. Besøg Belimo på stand C-3013 ved VVS’23 den 24.-26. maj i Odense Congress Center, og se nogle af de effektive komponenter, der bliver brug for. 

Find et link til at hente en gratis billet på belimo.dk, hvor du også kan læse mere om Belimos produkter. 

LÆS også: Belimo – Nye, elegante rumsensorer er nemme at installere
Belimo A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger