Phoenix Contact – Automatisk fortrådning til alle typer ledere

Automatisk fortrådning til alle typer ledere

Udover XTV klemmer med ledningsføring i siden fås nu de første rækkeklemmer med frontal Push-X tilslutning fra Phoenix Contact.

Udover XTV klemmer med ledningsføring i siden fås nu de første rækkeklemmer med frontal Push-X tilslutning fra Phoenix Contact. XT-programmet består af gennemførings- og flerlederklemmer samt funktionsvarianter til skilleknive, stikbare sikringer og komponenter.

Andet nyt fra Phoenix

Som en af de hurtigste tilslutningsteknologier på markedet øger den nye Push-X teknologi fra Phoenix Contact effektiviteten af styretavlens fortrådning. Alle ledertyper og tværsnit kan nu tilsluttes endnu hurtigere, enten manuelt eller automatisk. Direkte fortrådning udføres uden værktøj og uden stor indsats takket være den forspændte kontaktfjeder. Ved at tappe let på udløserfladen i spændekammeret, udløses kontaktfjederen, og lederen kontakteres sikkert og permanent. Som med Push-in teknologi udløses de tilsluttede ledere ved at trykke på den orange tast. Samtidig spændes kontaktfjederen til næste fortrådningsproces.

Alle Push-X rækkeklemmer er fuldt kompatible med det standardiserede Clipline complete rækkeklemmesystem. 
 
Mere information

LÆS også: Ikke-kølede CCS ladekabler fra Phoenix Contact
Phoenix Contact A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger