NORD – Produkter og højdepunkter på interpack

På interpack præsenterer NORD økonomiske, bæredygtige og skræddersyede drevkoncepter, der er udviklet specielt til end-of-line-anvendelser i emballageindustrien.

Fra den 4. til 10. maj 2023 præsenterer NORD innovative drevløsninger til emballageindustrien på interpack i Düsseldorf på stand C26 i hal 6.

På interpack præsenterer NORD økonomiske, bæredygtige og skræddersyede drevkoncepter, der er udviklet specielt til end-of-line-anvendelser i emballageindustrien.

NORDAC ON/ON+

De decentrale NORDAC ON/ON+ frekvensomformere er kendetegnet ved et integreret Ethernet-interface, med stik tilslutning i et kompakt design. De er perfekte til integration i emballagemaskiner.

Få mere at vide om NORDAC ON/ON+

IE5+ synkronmotorer

IE5+ synkronmotorer sætter nye standarder når det gælder energieffektivitet. Takket være permanentmagnet-synkronmotorteknologien (PMSM) kan de opnå en effektivitet på op til 95% – og dette relativt konstant over et bredt hastigheds- og momentområde.

Få mere at vide om den højeffektive synkronmotor IE5+

Det patenterede DuoDrive

Det revolutionerende koncept, der integrerer gearenhed og motor, dækker effektområder på op til 3 kW. Det kombinerer den højeffektive IE5+ motor og en 1-trins tandhjulsgearenhed i ét hus.

Få mere at vide om fordelene ved det patenterede DuoDrive

nsd tupH overfladebehandling

Denne særlige behandling gør drevoverflader af aluminium særligt korrosionsbestandige, på en lignende måde som rustfrit stål. nsd tupH fås til NORDAC ON/ON+, IE5+ synkronmotorer og DuoDrive.

Klik her, og få mere at vide om overfladebehandlingen nsd tupH

LÆS også: NORD DRIVESYSTEMS forsyner sine produkter med QR-koder
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *