Citrotek præsenterer den nye UF V 350 fra BINDER

En lille og effektiv ultra-lavtemperatur fryser til pålidelig opbevaring af følsomme prøver

En lille og effektiv ultra-lavtemperatur fryser til pålidelig opbevaring af følsomme prøver

BINDER GmbH præsenterer stolt UF V 350 som det nyeste medlem af deres produktfamilie af ultra-lavtemperatur frysere: UF V 350 kombinerer de afprøvede fordele fra dens forgængere, UF V 500 og UF V 700, og har samtidig et betydeligt mindre pladsbehov. Egenskaberne og fordelene ved UF V 350 viser tydeligt, hvordan denne enhed muliggør optimal udnyttelse af værdifuld plads i laboratorier inden for farmaceutisk, bioteknologisk og fødevareindustri, samtidig med at den sikrer pålidelig opbevaring af følsomme prøver ved temperaturer ned til -90 °C.

En praktisk fryser med mange fordele

UF V 350 er en ekstremt kompakt enhed, der er specielt udviklet til at spare plads i laboratorier uden at gå på kompromis med ydeevnen. Den mindre størrelse gør det let at transportere UF V 350 gennem standarddøre, hvilket gør installationen og integrationen i eksisterende laboratorier markant lettere. Enheden kan bruges til at erstatte større enheder i laboratorier, hvor pladsen er begrænset, samtidig med at den sikrer pålidelig og sikker opbevaring af prøver.

Trods sin mindre størrelse tilbyder UF V 350 ultra-lavtemperatur fryseren samme ydeevne og pålidelighed som sine større søstermodeller, UF V 500 og UF V 700. Dette gør det muligt for brugerne at opbevare prøver pålideligt, selv i laboratorier med begrænset plads.

Den moderne ultra-lavtemperatur fryser er udstyret med avanceret teknologi, der sikrer stabil og præcis temperaturstyring. Det digitale kontrolpanel giver brugerne mulighed for nemt at indstille og overvåge fryserens drift. UF V 350 har også en intelligent alarmeringsfunktion, der advarer brugeren om temperaturafvigelser eller strømsvigt, hvilket sikrer ekstra sikkerhed for opbevaringen af vigtige prøver.

En anden fordel ved UF V 350 er dens energieffektivitet. Den er designet til at minimere energiforbruget uden at gå på kompromis med ydeevnen. Den avancerede isoleringsteknologi og det effektive kølesystem sikrer, at fryseren kan opretholde den ønskede lave temperatur med minimalt energiforbrug. Dette hjælper laboratorier med at reducere deres driftsomkostninger og bidrager samtidig til en mere bæredygtig praksis.

Citrotek ApS er den officielle danske forhandler af UF V 350 ultra-lavtemperatur fryseren. Med deres ekspertise og dedikation til kundeservice kan Citrotek ApS give vejledning og support til danske laboratorier, der ønsker at opgradere deres frysekapacitet. Citrotek ApS kan kontaktes på telefonnummer 4824 3656 eller via mail salg@citrotek.dk.

Ligeledes kan mere information findes på websiden her

Den nye UF V 350 er den ideelle løsning til laboratorier, der har behov for pålidelig og effektiv opbevaring af følsomme prøver ved ultra-lave temperaturer. Med dens kompakte størrelse, avancerede teknologi og energieffektivitet passer UF V 350 perfekt til moderne laboratorier, der ønsker at maksimere pladsen og sikre optimal prøveopbevaring.

LÆS også: Citrotek – BINDER lancerer ny serie af walk-in kamre til præcis klimakontrol, der fuldt ud overholder pharma-reguleringer (ICH)
Citrotek ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger