Nyt om gasanalyse fra HH Instruments

HH Instruments – Grøn omstilling kræver pålideligt måleudstyr til procesovervågning

Gas spiller en afgørende rolle i mange industrielle processer og får stadig større betydning i takt med omstillingen af vores energi- og produktionssektorer. Med stigende integration af vedvarende energikilder som sol, vind og biomasse, stiger behovet for præcise analyser af den gas, der produceres og anvendes i processerne.

UDVALGT MÅLEUDSTYR TIL GASANALYSE

XMTC – Transmitter og Analysator
Ved hjælp af varmeledningsevne måler XMTC koncentrationen af en binær gasblanding, som f.eks. indeholder hydrogen, kuldioxid, metan eller helium. XMTC er den mest stabile varmeledningsevne-analysator på markedet og behøver minimal kalibrering og service.

OXY.QI – Oxygen Transmitter
OXY.QI er en yderst pålidelig og omkostningseffektiv loop-drevet transmitter med 4 til 20 mA output. Iltindholdet måles i ti ppm-intervaller og syv procentintervaller, og alle områder kan vælges af brugeren.

HygroPro II – Fugt transmitter
HygroPro II er en kompakt, loop-drevet transmitter med display, som er designet specifikt til at opfylde kravene til robuste, industrielle og kulbrintebehandlingsapplikationer. Den kan måle fugt i både gasser og kulbrintevæsker, og giver et 4 til 20 mA output sammen med HART digital kommunikation.

Se alle produkter til Gasanalyse

LÆS også: HH Instruments – 3 gode grunde til at teste konstruktioner med strain gauges
HH Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger