Nyt udstyr til faldsikring? Køb faldsikring fra Tractel hos Fyns Kran Udstyr

Nyt udstyr til faldsikring? Køb faldsikring fra Tractel hos Fyns Kran Udstyr

Tractel er en af Fyns Kran Udstyrs mest populære mærker inden for faldsikring. Det hollandske brand er kendt for deres store sortiment af faldsikring til mange forskellige behov og typer af arbejde i højden, samt en gennemgående høj kvalitet i alle deres faldsikringsprodukter.  

Vælg den rigtige faldsikring fra Tractel

Når du skal vælge den rigtige faldsikring, skal du som det første overveje hvad den skal bruges til samt hvor ofte den skal bruges. Der er nemlig stor forskel på om en faldsikringsssele skal bruges hver dag eller kun en gang om måneden. Forskellene ligger blandt andet i komforten, antallet af ankerpunkter, om der er et sæde indbygget i faldsikringsselen og meget mere. Selve arbejdets karakter er vigtigt for at kunne bedømme hvad faldsikringsselen skal kunne. Det kan for eksempel være hvor på selen der skal fastgøres liner, om der skal bruges en faldblok og andre vigtige spørgsmål, som valget af faldsikringssele afhænger af. Der er altså meget mere end blot størrelsen på faldselen, som der kigges på.  

Hvilket faldsikringsudstyr skal du bruge?

Udover den vigtige faldsikringssele, er der også andet udstyr, der er vigtigt for at sikre personer, der arbejder i højden. Tractel tilbyder også faldblokke, der kan stoppe brugerens fald ved automatisk at låse og dermed reducere faldhøjden. Faldblokkene kommer med forskellige længder og kan fås både med wire og med bånd. Ligesom alt andet af Tractels faldsikringsudstyr, er faldblokkene godkendt op til 150 kg, hvilket er mere end andre på markedet. Hvis en person vejer tæt på de 100 kg og samtidig har udstyr og værktøj med sig, er en faldsele der kun er godkendt til 100 kg, ikke god nok til at sikre personen.

Sammen med faldblokken skal der også bruges en line. Her er det vigtigt at undersøge hvilket udstyr der er godkendt til horisontalt eller vertikalt brug, da dette er meget vigtigt for sikkerheden. Kontakt en af Fyns Kran Udstyrs eksperter for at høre mere om valget af det rigtige faldsikringsudstyr og se hele vores sortiment af faldsikring.

LÆS også: Derfor bør du vælge kranservice fra Fyns Kran Udstyr A/S
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger