God ventilation i industrielle omgivelser

Industriventilation

Artiklen er sponsoreret.

Har I en virksomhed, der har at gøre med forskellige typer af produktion? I produktionsvirksomheder er der en lang række krav og standarder, man er nødt til at leve op til, for at være helet sikker på, at sikkerheden er i orden. En del af dette drejer sig om indeklimaet og muligheden for at lufte effektivt ud. Det er her, at det kan give rigtig god mening for jer at se lidt nærmere på industriventilation.

Ved at samarbejde med en virksomhed, der har speciale i netop industriventilation, ved I også, at I får rådgivning, der virkelig kan bruges til noget, og at det bliver på jeres præmisser. Der er forskellige krav og behov til udluftningen, alt efter hvilken branche og type af produktion, der er tale om, og det er naturligvis noget af det, jeres udluftningssystemer skal tilpasses til. Det kunne for eksempel være i forbindelse med sandblæsning eller svejsning, hvor der virkelig er brug for god udsugning.

Andre brancher med brug for ventilationen

Det er ikke kun i proces- og produktionsindustrien, at der er brug for god udluftning, selvom det måske er den vej, tankerne flyver først. Det gælder også i storkøkkener eller på værksteder. Selvom I måske har tænkt, at der ikke er en masse forskellige kemikalier og lignende i et storkøkken, er der stadig ting som stegeos, der kan ødelægge et indeklima ganske hurtigt, hvis ikke der bliver ventileret ordentligt.

Leverandører af ventilationsslanger

På værksteder er det vigtigt, at alle former for kemikalier, benzindampe og os fra bilerne kan blive luftet ud. Alternativet er en usund og i nogle tilfælde direkte farlig luft, mekanikerne bevæger sig rundt i, og det er noget af det, man virkelig vil gøre meget for at undgå – og igen er der forskellige krav til, hvordan indeklimaet skal være, så jeres medarbejdere arbejder under forhold, der er så sikre som muligt.

LÆS også: Sommerferie hos Altomteknik.dk og Alltomteknikindustrin.se
God ventilation i industrielle omgivelser's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger